Didi Pinzas de Cangrejo al Ajillo en Aceite de Girasol- вишуканий делікатес середземноморської кухні, клешні краба в соняшниковій олії, з додаванням часнику. Найбільш цінне м'ясо розташоване в ногах і лещатах краба (міститися амінокислоти і вітаміни В, С, Е і РР, поліненасичені жирні кислоти Омега 3 і 6 сприяють нормалізації рівня холестерину в крові білок (таурин) для зору, йод, який нормалізує обмін речовин і надає позитивний вплив на роботу щитовидної залози). У крабовому м'ясі міститься сурімі, який в перекладі з японської перекладається як "подрібнене, порубане" м'ясо. До складу сурімі входить біле м'ясо океанічних риб, подрібнене до однорідної консистенції з тонким рибним ароматом. М'ясо краба рекомендується вживати людям, які дотримуються дієти, для підвищення рівня гемоглобіну, для нормалізації роботи печінки, жовчовивідної і серцево-судинної системи, спортсменам, для запобігання передчасного старіння і для тих. хто вважає за краще здоровий спосіб життя.