![](https://pesto-italy.com.ua/image/cache/catalog/catergories/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B9/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%9A%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B8%20%D1%82%D0%B0%20%D0%BC%D1%83%D0%BA%D0%B0/linzen-artikel-80x80.jpg)
Чечевиця або сочевиця в італійській кулінарії не втрачає свого власного характеру. Її додають до м'ясних страв і запіканки, до салатів. Вона багата на рослинний білок. Найбільш поширені сорти сочевиці- коричнева, червона, сорту «білуга» і пюї. Італійська сочевиця коричневого кольору і не розварюється. Взагалі мистецтво приготування салату, про існування якого багато хто не здогадуються, часто залежить від таких ось дрібниць. Сочевиця- традиційне новорічне блюдо, яке обов'язково має бути на святковому столі. Вважається, що її поїдання напередодні нового року принесе в сім'ю матеріальний достаток. Одне з найбільш ходових страв в італійський новий рік, яку в Італії називають множиною- ле лентік’є (це одночасно і назва чечевиці, і назва страви). Одним з оригінальних страв італійської кухні є суп з сочевицею, який Вас приємно здивує. Перше блюдо з сочевицею завжди виходить ситним, наваристим і таким зігріваючим в холодні осінні дні. Дуже смачний італійський суп з сочевицею і дрібною пастою. Італійська кухня багата на велику кількість оригінальних смаків і ароматів, вона відрізняється рясним використанням різноманітних приправ. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» чечевиця представлена таких фірм, як: Cornfarm, Campolargo за дуже вигідною ціною.