Parmigiano reggiano 30 mesi 200г
U34985

Parmigiano reggiano 30 mesi 200г

Parmigiano regiano 30 mesi - цей сир Parmigiano regiano на відміну від інших благородних сирів, по с..
149грн 219грн
Сир Biralungo gran biraghi 100% latte italiano 100гр
U25505

Сир Biralungo gran biraghi 100% latte italiano 100гр

Сир Biralungo gran biraghi 100% latte italiano - витриманий твердий сир, по смаку і структурі нагаду..
112грн
Сир Carrefour Bio parmigiano reggiano 12 mesi 150г
U35207

Сир Carrefour Bio parmigiano reggiano 12 mesi 150г

Твердий сир із вмістом жиру в готовому продукті 28,4%. Продукт отриманий із сільського господарства ..
120грн 150грн
Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г
U35206

Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г

Мікеланджело Парміджано Реджано – це справжній пармезан, який виготовляється лише з обраних регіонів..
145грн 185грн
Сир Montagna Parmigiano reggiano 24 місяці 250г
U85040

Сир Montagna Parmigiano reggiano 24 місяці 250г

Parmareggio обирає для вас найкращі гірські молокозаводи, щоб запропонувати вам надзвичайний Пармідж..
170грн 210грн
Сир Parmareggio parmigiano reggiano тертий 100г
U85669

Сир Parmareggio parmigiano reggiano тертий 100г

Свіжотертий Парміджано Реджано – сир із солодким та збалансованим смаком.Якісний свіжотертий па..
95грн
Сир Parmigiano Reggiano 12 місяців 150г
U34818

Сир Parmigiano Reggiano 12 місяців 150г

Парміджано Реджано понад 12 місяців — це смачний сир зі збалансованим і гармонійним смаком.Моло..
120грн 155грн
Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
U32864

Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г

Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi - безперечно найвідоміший в світі італійський сир. Виробник. Parmare..
168грн 235грн
Сир Parmigiano reggiano 30 місяців 250г
U34618

Сир Parmigiano reggiano 30 місяців 250г

Парміджано Реджано більше 30 місяців Stravecchio запакований в термоусадочну плівку під вакуумом (те..
175грн 250грн
Сир Parmigiano Reggiano D.O.P. 30 місяців 200г
U23966

Сир Parmigiano Reggiano D.O.P. 30 місяців 200г

     Parmiggiano Reggiano DOP  - вишуканий італійський сир. Пармезан володіє м'якою текстурою і ніжн..
155грн 188грн
Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г
U85478

Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г

Пармезан - король всіх сирів. Історія свідчить, що цьому шедевру вже понад 800 років. Пармезан належ..
180грн 249грн
Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців 240 г
U85479

Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців 240 г

Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців, 240 г - це вишуканий сир відомого італійського бренду..
187грн 230грн
Сир Parmigiano Reggiano migros selection 36 місяців 200г
U34679

Сир Parmigiano Reggiano migros selection 36 місяців 200г

Parmigiano Reggiano 36 mesi — різновид італійського сиру, який витримувався мінімум 36 місяців. Цей ..
155грн 225грн
Сир Parmigiano reggiano pelati di parma 100г
U35212

Сир Parmigiano reggiano pelati di parma 100г

Сир шматками Парміджано Реджано від виробника Parmareggio у зручній та практичній тарі, що закриваєт..
85грн 110грн
Сир Parmigiano Reggiano Vacche rosse DOP 24 місяці 250г
U31342

Сир Parmigiano Reggiano Vacche rosse DOP 24 місяці 250г

Даний пармезан відрізняється смаком та унікальністю завтяки тому що виробляється з молока від корів ..
198грн 230грн
Сир Parmigiano reggiano тертий 150г
U35096

Сир Parmigiano reggiano тертий 150г

Parmiggiano Reggiano – традиційний італійський твердий сир – Пармезан – у зручному тертому форматі. ..
86грн 135грн
Сир Primis parmigiano reggiano dop 30 mesi 235г
U32062

Сир Primis parmigiano reggiano dop 30 mesi 235г

Щоб носити горду назву Parmigiano Reggiano, сир зобов'язаний відповідати ряду найсуворіших критеріїв..
170грн 188грн
Сир Simpl Parmigiano reggiano DOP тертий 100г
U85667

Сир Simpl Parmigiano reggiano DOP тертий 100г

"Simpl Parmigiano Reggiano DOP" - це сир Parmigiano Reggiano, який виробляється в Італії відповідно ..
85грн 95грн
Сир Unigrana Parmigiano reggiano тертий 100г
U85672

Сир Unigrana Parmigiano reggiano тертий 100г

Unigrana Parmigiano Reggiano Grattugiato Fresco - це свіжо натертий пармезан від італійського виробн..
90грн
Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г
U86473

Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г

Сир Пармезан 30 місяців - це винятково якісний італійський сир, що виробляється з найкращого сирного..
200грн
Сир пармезан Parmareggio 30 місяців 150г
U34167

Сир пармезан Parmareggio 30 місяців 150г

Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi - безперечно найвідоміший в світі італійський сир. Виробник. Parmare..
99грн 125грн
Сир пармезан Spar Bio parmigiano regiano dop 150г
U34677

Сир пармезан Spar Bio parmigiano regiano dop 150г

Parmigiano Reggiano - найдосконаліший сир з Парми. Parmigiano Reggiano є престижним, унікальним італ..
128грн 140грн
Показано з 1 по 22 із 22 (всього 1 сторінок)

Сир - це молочний продукт харчування, який вживається у якості самостійної закуски і входить до складу багатьох страв.

Сир Пармезан - витриманий італійський сир, вироблений з коров'ячого молока, відмінно підійде для піци, пасти, запіканок, різотто та гарячих м'ясних страв. Купити твердий сир Parmigiano можна гуртом і у роздріб, за приємною конкурентоспроможною ціною.

Пармезан відноситься до тих італійським сирам, які швидко завойовує визнання навіть найбільш вимогливих гурманів. Цей вид сиру має зернисто-лускату структуру і молочний смак. Для створення такого продукту, корів годують тільки Особливими рослинами, і сдаивают молоко виключно вручну. Такий сир в Італії роблять на невеликих фабриках, де збереглися старі традиції виробництва пармезану. Дозрівати такий сир може роками для досягнення унікальних смакових якостей. Саме тому, пармезан вважається королем італійських сирів. Цей твердий сир часто використовується в приготуванні піци і лазаньї.

Грана падано  — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів.

Рецепт сиру Грана Падано був створений дуже давно. Згідно з легендою, першими його почали готувати монахи-бенедектинці, що жили в північноіталійському монастирі К'яравелла, ймовірно у XII столітті. Вважається, що основна мета ченців полягала у збереженні надлишків молока. Сир швидко став популярним, причому як серед аристократів, так і серед селян. До XV століття став одним з найвідоміших італійських сирів. За майже десять століть рецептура його приготування практично не змінилася, хоча виробничий процес був значно автоматизований для економії коштів.

У 1954 році був заснований консорціум «Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano», який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падано. Основна функція консорціуму — контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак «Grana Padano» в кількох європейських країнах.

Тенологія виробництва

Сир визріває під суворим контролем не менше року (іноді і 6-8 років), а в продаж надходять великі циліндричні голови діаметром 35-45 см, заввишки 18-25 см і вагою 24-40 кг, покриті товстою натуральною золотисто-жовтою гладкою cкоринкою. На зламі сир має легку лускоподібну, зернисту структуру солом'яного відтінку. Для виробництва 1 кг сиру необхідні 17 літрів частково знежиреного молока.

Щоб його виготовити, використовують молоко корів, які харчуються свіжим кормом, або овоче-зерновими сумішами, які обов'язково повинні відповідати критеріям і правилам виробництва, передбаченими консорціумом щодо захисту цього сиру.

Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних котлах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно котла, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.

Грана Падано може бути 3 типів залежно від часу дозрівання:

  • Молодий «Grana Padano» — від 9 до 16 місяців;
  • Сир середньої витримки «Grana Padano oltre 16 mesi» — від 16 до 20 ;
  • Витриманий сир «Grana Padano Riserva» — більше 20 місяців.

Всі види сирів, які представлені в нашому інтернет-магазині, доступні для замовлення і доставки у будь-яку точку України. Ознайомитись з асортиментом, складом, термінами зберігання, специфіками застосування і фото товарів, Ви можете в даному розділі каталогу. Купити сири вищої якості можна за телефонами, вказаними у розділі Контакти, або зробивши замовлення безпосередньо онлайн.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі