Сир Pascoli Italiani Parmigiano reggiano D.O.P grattugiato тертий 100г
U31088

Сир Pascoli Italiani Parmigiano reggiano D.O.P grattugiato тертий 100г

Сир Pascoli Italiani Parmigiano reggiano D.O.P grattugiato - Завдяки своєму досвіду та захопленню ви..
80грн
Сир Parmigiano Reggiano 12 mesi 150г
U34818

Сир Parmigiano Reggiano 12 mesi 150г

Парміджано Реджано понад 12 місяців — це смачний сир зі збалансованим і гармонійним смаком.Моло..
81грн 94грн
Сир тостовий Land al parmigiano reggiano 150г
U35637

Сир тостовий Land al parmigiano reggiano 150г

Сир для тостів Land, тости із цим сиром виходять неймовірно смачними.ІНГРЕДІЄНТИ: Parmigiano Reggi..
85грн
Сир Coop Parmesan Wedge 170г
U34990

Сир Coop Parmesan Wedge 170г

Сир Coop Parmesan Wedge – парміджано Реджано, виготовлений із сирого непастеризованого коров'ячого м..
99грн 120грн
Regiano 30 месяцев 150 г
U6553

Regiano 30 месяцев 150 г

Parmigiano regiano 30 mesi 150 гParmigiano regiano 30 mesi - цей сир Parmigiano regiano на відмі..
103грн 113грн
Grana Padano grattugiato тертий сир 200г
U5482

Grana Padano grattugiato тертий сир 200г

Grana Padano grattugiatoГрáна падáно (італ. Grana Padano, від слів grana - «зерно», натякає на з..
112грн 120грн
Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г
U35206

Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г

Мікеланджело Парміджано Реджано – це справжній пармезан, який виготовляється лише з обраних регіонів..
124грн 137грн
Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г
U35686

Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г

Пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano 30 mesi D.O.P 250 г – справжній пармезан із Італії! Пармідж..
133грн
Parmigiano reggiano 30 mesi 200г
U34985

Parmigiano reggiano 30 mesi 200г

Parmigiano regiano 30 mesi - цей сир Parmigiano regiano на відміну від інших благородних сирів, по с..
146грн 206грн
Сир LAND Reggiano 30 месяців 235 г
SS1957

Сир LAND Reggiano 30 месяців 235 г

Пармезан (італ. Parmigiano Reggiano) - найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозріванн..
155грн
Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці 250г
U35208

Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці 250г

Парміджано-Реджано (італ. Parmigiano-Reggiano) – італійський твердий гранульований варений, але не п..
157грн
Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
U35683

Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г

Пармезан від Італійського тзготовителя Vacca Bruna - це назва дозріває не менше 24 місяців, сиру, що..
163грн
Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
U32864

Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г

Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi - безперечно найвідоміший в світі італійський сир. Виробник. Parmare..
170грн 221грн
Parmigiano regiano Bennet 40 місяців 200г
U35684

Parmigiano regiano Bennet 40 місяців 200г

Молоко, яке використовується для приготування цього неповторного гастрономічного шедевра, надходить ..
173грн
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г
U35209

Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г

Сир Parmigano reggiano 40 місяців - це королівський сир, найбільш багатий поживними речовинами, біль..
216грн 218грн
Показано з 1 по 15 із 15 (всього 1 сторінок)

Сир - це молочний продукт харчування, який вживається у якості самостійної закуски і входить до складу багатьох страв.

Сир Пармезан - витриманий італійський сир, вироблений з коров'ячого молока, відмінно підійде для піци, пасти, запіканок, різотто та гарячих м'ясних страв. Купити твердий сир Parmigiano можна гуртом і у роздріб, за приємною конкурентоспроможною ціною.

Пармезан відноситься до тих італійським сирам, які швидко завойовує визнання навіть найбільш вимогливих гурманів. Цей вид сиру має зернисто-лускату структуру і молочний смак. Для створення такого продукту, корів годують тільки Особливими рослинами, і сдаивают молоко виключно вручну. Такий сир в Італії роблять на невеликих фабриках, де збереглися старі традиції виробництва пармезану. Дозрівати такий сир може роками для досягнення унікальних смакових якостей. Саме тому, пармезан вважається королем італійських сирів. Цей твердий сир часто використовується в приготуванні піци і лазаньї.

Грана падано  — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів.

Рецепт сиру Грана Падано був створений дуже давно. Згідно з легендою, першими його почали готувати монахи-бенедектинці, що жили в північноіталійському монастирі К'яравелла, ймовірно у XII столітті. Вважається, що основна мета ченців полягала у збереженні надлишків молока. Сир швидко став популярним, причому як серед аристократів, так і серед селян. До XV століття став одним з найвідоміших італійських сирів. За майже десять століть рецептура його приготування практично не змінилася, хоча виробничий процес був значно автоматизований для економії коштів.

У 1954 році був заснований консорціум «Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano», який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падано. Основна функція консорціуму — контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак «Grana Padano» в кількох європейських країнах.

Тенологія виробництва

Сир визріває під суворим контролем не менше року (іноді і 6-8 років), а в продаж надходять великі циліндричні голови діаметром 35-45 см, заввишки 18-25 см і вагою 24-40 кг, покриті товстою натуральною золотисто-жовтою гладкою cкоринкою. На зламі сир має легку лускоподібну, зернисту структуру солом'яного відтінку. Для виробництва 1 кг сиру необхідні 17 літрів частково знежиреного молока.

Щоб його виготовити, використовують молоко корів, які харчуються свіжим кормом, або овоче-зерновими сумішами, які обов'язково повинні відповідати критеріям і правилам виробництва, передбаченими консорціумом щодо захисту цього сиру.

Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних котлах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно котла, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.

Грана Падано може бути 3 типів залежно від часу дозрівання:

  • Молодий «Grana Padano» — від 9 до 16 місяців;
  • Сир середньої витримки «Grana Padano oltre 16 mesi» — від 16 до 20 ;
  • Витриманий сир «Grana Padano Riserva» — більше 20 місяців.

Всі види сирів, які представлені в нашому інтернет-магазині, доступні для замовлення і доставки у будь-яку точку України. Ознайомитись з асортиментом, складом, термінами зберігання, специфіками застосування і фото товарів, Ви можете в даному розділі каталогу. Купити сири вищої якості можна за телефонами, вказаними у розділі Контакти, або зробивши замовлення безпосередньо онлайн.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі