Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
U35683

Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г

Пармезан від Італійського виробника Vacca Bruna - це назва дозріває не менше 24 місяців, сиру, що ви..
174грн 223грн
Сир Amo Essere Parmigiano Reggiano 30 місяців 235г
U85677

Сир Amo Essere Parmigiano Reggiano 30 місяців 235г

Parmigiano Reggiano DOP oltre 30 mesi — різновид сиру Parmigiano Reggiano, витриманого не менше 30 м..
158грн 167грн
Сир Parmigiano Reggiano 22 mesi 150г
U34819

Сир Parmigiano Reggiano 22 mesi 150г

Органічний парміджано Реджано з молоком з Італії. Зберігається щонайменше 22 місяці та сертифіковани..
125грн
Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
U32864

Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г

Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi - безперечно найвідоміший в світі італійський сир. Виробник. Parmare..
180грн 249грн
Сир Parmigiano reggiano 30m стік 100г
U87644

Сир Parmigiano reggiano 30m стік 100г

Сир Parmigiano Reggiano 30m стік 100г - це вишуканий італійський сир високої якості, виготовлений з ..
118грн 111грн
Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г
U34820

Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г

Parmigiano Reggiano - найдосконаліший сир із видів Парми. Наш прибув прямо у нашого постачальника іт..
115грн 154грн
Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г
U85478

Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г

Пармезан - король всіх сирів. Історія свідчить, що цьому шедевру вже понад 800 років. Пармезан належ..
168грн 233грн
Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців 240 г
U85479

Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців 240 г

Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців, 240 г - це вишуканий сир відомого італійського бренду..
169грн 244грн
Сир Primia Percorsi di Gusto Parmigiano reggiano DOP 30 місяців 250г
U85665

Сир Primia Percorsi di Gusto Parmigiano reggiano DOP 30 місяців 250г

Сир Пармезан Parmigiano Reggiano D. O. P PRIMIA Per L Ambiente. Prodotto di Montagna – Гірський прод..
177грн 233грн
Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г
U86473

Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г

Сир Пармезан 30 місяців - це винятково якісний італійський сир, що виробляється з найкращого сирного..
174грн 212грн
Сир пармезан 36 місяців 200 г
U86179

Сир пармезан 36 місяців 200 г

Сир Пармезан 36 місяців є вишуканим продуктом, який привертає увагу справжніх гурманів та шанувальни..
159грн
Сир пармезан Antichi Maestri 30 місяців 235г
U26392

Сир пармезан Antichi Maestri 30 місяців 235г

Сир пармезан Parmigiano Reggiano Lovilio 30 mesi 235г – вживається в якості самостійної страви, або ..
165грн 210грн
Сир Сoop origine 24mes 300г
U87698

Сир Сoop origine 24mes 300г

Сир Coop Origine 24 місяці - це вишуканий італійський сир з довгим витримуванням, який відзначається..
233грн
Показано з 1 по 13 із 13 (всього 1 сторінок)

Сир - це молочний продукт харчування, який вживається у якості самостійної закуски і входить до складу багатьох страв.

Сир Пармезан - витриманий італійський сир, вироблений з коров'ячого молока, відмінно підійде для піци, пасти, запіканок, різотто та гарячих м'ясних страв. Купити твердий сир Parmigiano можна гуртом і у роздріб, за приємною конкурентоспроможною ціною.

Пармезан відноситься до тих італійським сирам, які швидко завойовує визнання навіть найбільш вимогливих гурманів. Цей вид сиру має зернисто-лускату структуру і молочний смак. Для створення такого продукту, корів годують тільки Особливими рослинами, і сдаивают молоко виключно вручну. Такий сир в Італії роблять на невеликих фабриках, де збереглися старі традиції виробництва пармезану. Дозрівати такий сир може роками для досягнення унікальних смакових якостей. Саме тому, пармезан вважається королем італійських сирів. Цей твердий сир часто використовується в приготуванні піци і лазаньї.

Грана падано  — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів.

Рецепт сиру Грана Падано був створений дуже давно. Згідно з легендою, першими його почали готувати монахи-бенедектинці, що жили в північноіталійському монастирі К'яравелла, ймовірно у XII столітті. Вважається, що основна мета ченців полягала у збереженні надлишків молока. Сир швидко став популярним, причому як серед аристократів, так і серед селян. До XV століття став одним з найвідоміших італійських сирів. За майже десять століть рецептура його приготування практично не змінилася, хоча виробничий процес був значно автоматизований для економії коштів.

У 1954 році був заснований консорціум «Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano», який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падано. Основна функція консорціуму — контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак «Grana Padano» в кількох європейських країнах.

Тенологія виробництва

Сир визріває під суворим контролем не менше року (іноді і 6-8 років), а в продаж надходять великі циліндричні голови діаметром 35-45 см, заввишки 18-25 см і вагою 24-40 кг, покриті товстою натуральною золотисто-жовтою гладкою cкоринкою. На зламі сир має легку лускоподібну, зернисту структуру солом'яного відтінку. Для виробництва 1 кг сиру необхідні 17 літрів частково знежиреного молока.

Щоб його виготовити, використовують молоко корів, які харчуються свіжим кормом, або овоче-зерновими сумішами, які обов'язково повинні відповідати критеріям і правилам виробництва, передбаченими консорціумом щодо захисту цього сиру.

Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних котлах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно котла, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.

Грана Падано може бути 3 типів залежно від часу дозрівання:

  • Молодий «Grana Padano» — від 9 до 16 місяців;
  • Сир середньої витримки «Grana Padano oltre 16 mesi» — від 16 до 20 ;
  • Витриманий сир «Grana Padano Riserva» — більше 20 місяців.

Всі види сирів, які представлені в нашому інтернет-магазині, доступні для замовлення і доставки у будь-яку точку України. Ознайомитись з асортиментом, складом, термінами зберігання, специфіками застосування і фото товарів, Ви можете в даному розділі каталогу. Купити сири вищої якості можна за телефонами, вказаними у розділі Контакти, або зробивши замовлення безпосередньо онлайн.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі