Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г
U34820

Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г

Parmigiano Reggiano - найдосконаліший сир із видів Парми. Наш прибув прямо у нашого постачальника іт..
75грн85грн
Сир Parmigiano Reggiano 22 mesi 150г
U34819

Сир Parmigiano Reggiano 22 mesi 150г

Органічний парміджано Реджано з молоком з Італії. Зберігається щонайменше 22 місяці та сертифіковани..
79грн
Сир Best Monents 30mes 150г
U34992

Сир Best Monents 30mes 150г

Сир Best Monents parmigiano reggiano має м'яку текстуру та ніжний вершковий смак, ідеально підходить..
85грн
Сир Coop Hard Cheese 170г
U34991

Сир Coop Hard Cheese 170г

Особливості Сиру Coop Hard Cheese VegetarianІнгредієнти: Молоко, Сіль, Вегетаріанський РеннетА..
85грн
Grana Padano grattugiato тертий сир 200г
U5482

Grana Padano grattugiato тертий сир 200г

Grana Padano grattugiato тертий сир 200грГрáна падáно (італ. Grana Padano, від слів grana - «зер..
90грн112грн
Сир пармезан Spar Bio parmigiano regiano dop 150г
U34677

Сир пармезан Spar Bio parmigiano regiano dop 150г

Parmigiano Reggiano - найдосконаліший сир з видів Парми. Наш прибув прямо у нашого постачальника іта..
92грн144грн
Parmigiano reggiano 30 mesi 200г
U34985

Parmigiano reggiano 30 mesi 200г

Parmigiano regiano 30 mesi - цей сир Parmigiano regiano на відміну від інших благородних сирів, по с..
99грн120грн
Сир тертий Pascoli Italiani Grana Padano DOP 200г
U28269

Сир тертий Pascoli Italiani Grana Padano DOP 200г

Грана падано (Grana Padano formaggio) часто порівнюють з пармезаном. Ці сири дуже схожі. Відмінність..
103грн137грн
Сир Parmigiano reggiano 200г
U34989

Сир Parmigiano reggiano 200г

Парміджано Реджано – один із найбільших сирів планети. Італійський сир захищений за місцем походженн..
105грн
Сир пармезан Michelangelo Parmigiano Reggiano 30міс 150г
U34019

Сир пармезан Michelangelo Parmigiano Reggiano 30міс 150г

Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 30 міс.Вишуканий протягом 30 місяців цей парміджанський рег..
110грн125грн
Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г
U32627

Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г

Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г - це королівський сир, найбільш багатий поживними речовинами, бі..
125грн185грн
Сир Pascoli Italiani Parmigiano Reggiano Dop тертий 165г
U35024

Сир Pascoli Italiani Parmigiano Reggiano Dop тертий 165г

Тертий сир Parmigiano Reggiano DOP виготовлений відомим брендом Рascoli Italiani. Країна виробництва..
142грн
Сир Grana Padano Dop 14mesi 300г
U33035

Сир Grana Padano Dop 14mesi 300г

Сир кубиками Grana Padano Dop 14 mesi, Італія - відноситься до твердих сортів сирів і має велику поп..
142грн177грн
Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
U32864

Parmigiano reggiano 30 mesi 250г

Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi - безперечно найвідоміший в світі італійський сир. Виробник. Parmare..
155грн180грн
Сир Parmigiano reggiano Pascoli Italiani 24місяці 300г
U25803

Сир Parmigiano reggiano Pascoli Italiani 24місяці 300г

Пармезан ( Оригінальна назва Парміджано-Реджано, італ пармезан, тобто "пармський-реджійскій") - італ..
171грн
Показано з 1 по 15 із 15 (всього 1 сторінок)

Сир - це молочний продукт харчування, який вживається у якості самостійної закуски і входить до складу багатьох страв.

Сир Пармезан - витриманий італійський сир, вироблений з коров'ячого молока, відмінно підійде для піци, пасти, запіканок, різотто та гарячих м'ясних страв. Купити твердий сир Parmigiano можна гуртом і у роздріб, за приємною конкурентоспроможною ціною.

Пармезан відноситься до тих італійським сирам, які швидко завойовує визнання навіть найбільш вимогливих гурманів. Цей вид сиру має зернисто-лускату структуру і молочний смак. Для створення такого продукту, корів годують тільки Особливими рослинами, і сдаивают молоко виключно вручну. Такий сир в Італії роблять на невеликих фабриках, де збереглися старі традиції виробництва пармезану. Дозрівати такий сир може роками для досягнення унікальних смакових якостей. Саме тому, пармезан вважається королем італійських сирів. Цей твердий сир часто використовується в приготуванні піци і лазаньї.

Грана падано  — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів.

Рецепт сиру Грана Падано був створений дуже давно. Згідно з легендою, першими його почали готувати монахи-бенедектинці, що жили в північноіталійському монастирі К'яравелла, ймовірно у XII столітті. Вважається, що основна мета ченців полягала у збереженні надлишків молока. Сир швидко став популярним, причому як серед аристократів, так і серед селян. До XV століття став одним з найвідоміших італійських сирів. За майже десять століть рецептура його приготування практично не змінилася, хоча виробничий процес був значно автоматизований для економії коштів.

У 1954 році був заснований консорціум «Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano», який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падано. Основна функція консорціуму — контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак «Grana Padano» в кількох європейських країнах.

Тенологія виробництва

Сир визріває під суворим контролем не менше року (іноді і 6-8 років), а в продаж надходять великі циліндричні голови діаметром 35-45 см, заввишки 18-25 см і вагою 24-40 кг, покриті товстою натуральною золотисто-жовтою гладкою cкоринкою. На зламі сир має легку лускоподібну, зернисту структуру солом'яного відтінку. Для виробництва 1 кг сиру необхідні 17 літрів частково знежиреного молока.

Щоб його виготовити, використовують молоко корів, які харчуються свіжим кормом, або овоче-зерновими сумішами, які обов'язково повинні відповідати критеріям і правилам виробництва, передбаченими консорціумом щодо захисту цього сиру.

Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних котлах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно котла, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.

Грана Падано може бути 3 типів залежно від часу дозрівання:

  • Молодий «Grana Padano» — від 9 до 16 місяців;
  • Сир середньої витримки «Grana Padano oltre 16 mesi» — від 16 до 20 ;
  • Витриманий сир «Grana Padano Riserva» — більше 20 місяців.

Всі види сирів, які представлені в нашому інтернет-магазині, доступні для замовлення і доставки у будь-яку точку України. Ознайомитись з асортиментом, складом, термінами зберігання, специфіками застосування і фото товарів, Ви можете в даному розділі каталогу. Купити сири вищої якості можна за телефонами, вказаними у розділі Контакти, або зробивши замовлення безпосередньо онлайн.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі