Олія Кукурузяна Cuore 1л
Олія Кукурузяна Topazio 1л
![](https://pesto-italy.com.ua/image/cache/catalog/catergories/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B9/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%9E%D0%BB%D1%96%D1%8F/aceite-de-maiz-750x750-80x80.jpg)
КУКУРУДЗЯНА ОЛІЯ
Цю олію отримують із зерен кукурудзи, в неї приємний запах і смак. Колір - від світло-жовтого до червонувато-коричневого. У кулінарії часто застосовується кукурудзяна олія (користь її вивчалася ще в Америці, тоді її називали «золотом Заходу»). Цю олію було вперше отримано у 1898 р. в штаті Індіана (США). Кукурудзяна олія корисна , адже має високий вміст вітаміну «Е». Олія дуже добре підходить для смаження, тушкування і приготування різних страв у фритюрі.
ХІМІЧНИЙ СКЛАД
Перш за все кукурудзяна олія відзначається вкликим вмістом лецитину, здатного розріджувати кров і запобігати тромбоз. Ця олія – неоціненний скарб ля людей, які стежать за своїм організмом. До її складу входять:
- Токоферол (вітамін Е);
- Лінолева (40-56%), олеїнова (30-49%), стеаринова (2,5-4,5%), пальмітинова (8-11%) кислоти;
- Лецитин
- Вітаміни (як провітаміни групи А, так і В1, В2, РР, F);5.
- Корисні мінеральні речовини залізо, магній, калій.
Щоб отримати такий склад корисних речовин застосовується наступна технологія: зародки кукурудзяних зерен вимочуються у воді 30-40 годин, після чого обробляють діоксидом сірки. У результаті виходить світло- жовта рідина, вона прозора та не має запаху.
НА КУХНІ
Потрібно відзначити, що при нагріванні кукурудзяна олія не утворює канцерогенних речовин, не піниться і не пригорає. ЇЇ використовують при приготуванні майонезу, різних соусів, тіста, випікання. Ця олія має велику кількість корисних властивостей, які використовуються у виробництві продуктів харчування для дітей та дієтичних продуктів. Дана олія є дієтичним продуктом, яка легко засвоюється нашим організмом.
У нас Ви можете купити кукурудзяну олію з Італії за прийнятною ціною, яку ми доставляємо з Італії без посередників.