Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя

З італійським прошутто, мабуть, знайомі дуже багато людей у ​​всьому світі. Існує багато регіональних різновидів. Взагалі, прошутто існує двох видів- прошутто «крудо», яке і є окіст, приготовлений за допомогою солі, сонця і вітру, і прошуто «котто», відварюють перед в'яленням, саме такий продукт у всьому світі і називають шинкою. В Італії терміном «прошуто» називають все-таки крудо, яке отримало широке розповсюдження не тільки в межах Апеннінського півострова. В'ялити свиняче м'ясо в Італії почали ще стародавні римляни, а сьогодні кожен регіон, де виробляють один, а частіше декілька сортів прошуто, може похвалитися масою секретів його приготування. Сиров'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але ні в одній країні її виробництво не досягло такого рівня, як в Італії. Свинячі окісти спочатку піддаються сухий засолюванні, потім їх в'ялять не менше десяти місяців, після чого миють від зайвої солі, обтирають і переносять в просторе, добре провітрюване приміщення з вікнами. Після декількох місяців «спокою» окісти відбивають дерев'яними молотками і наносять шар «sugna»- обмазки, що складається з свинячого сала з невеликим вмістом солі і перцю, яка пом'якшує поверхню і запобігає пересихання. Приготовлений таким чином окіст поміщають в льоху- прохолодні, помірно вентильовані приміщення, де вже проходить заключна стадія дозрівання. Як і до всього іншого у своїй кухні, до прошуто італійці ставляться з великою любов'ю. Їдять її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів, овочів, додають у салати і соуси. В першу чергу, все починається зі смаку м'яса, яке сильно залежить від харчування свині. Далі йде вибір конкретної частини туші та її правильна обрізка. Соління, склад суміші спецій, вибір оболонки, організація умов дозрівання- все важливо, все строго і унікально. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» представлено дуже смачне прошуто фірми: SALUMEO, яке ми можемо Вам запропонувати за найкращою ціною.

-2%
-2%
Крудо Disossato 100 г
U29715

Крудо Disossato 100 г

Нарiзка Prosciutto Crudo Disossato 100г      Нарізка прошутто (італ. Prosciutto в пе..
40грн 41грн
-19%
-19%
Прошутто Salumeo ціна за 1кг
U22844

Прошутто Salumeo ціна за 1кг

Прошутто - в перекладі з італійської мови означає "окіст", тобто - це шинка, зроблена з окосту, нате..
290грн 360грн
-20%
-20%
Крудо Disossato 1 кг
U26768

Крудо Disossato 1 кг

Прошутто Prosciutto Crudo Disossato шматками від 1 до 1,5 кг.      Прошутто (італ. Prosciutto в п..
280грн 350грн
Крудо 100 г
U24580

Крудо 100 г

Нарiзка Prosciutto crudo 100г      Прошутто (італ. Prosciutto в перекладі означає ок..
37грн
Крудо Stagionato Disossato ціна за 1 кг
U31067

Крудо Stagionato Disossato ціна за 1 кг

Прошутто prosciutto Stagionato Disossato (без шкіри) ціна за 1кг Прошутто proscutto Stagionato Di..
270грн
-23%
-23%
Prosciutto stagionato 1кг
U32129

Prosciutto stagionato 1кг

Prosciutto Crudo Stagionato - італійський делікатес, являє собою сировялений свинячий окіст, який на..
270грн 350грн
-19%
-19%
Крудо Salumi del Castello Stagionato disossato 1 кг
U28261

Крудо Salumi del Castello Stagionato disossato 1 кг

Прошутто Salumi del Castello Prosciutto Crudo Stagionato disossato 1кг Такий продукт має природни..
260грн 320грн
-4%
-4%
Хамон Serrano 250 г
U30905

Хамон Serrano 250 г

Нарізка хамон jamon serrano 250г Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м..
135грн 140грн
Коппа Stagionata dal Salumiere ціна за 1 кг
U31003

Коппа Stagionata dal Salumiere ціна за 1 кг

Coppa stagionata dal Salumiere ціна за 1 кг Coppa stagionata dal Salumiere ціна за - сиров'ялен..
370грн
Показано з 1 по 10 із 10 (всього 1 сторінок)
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі