Хамон Curado el Maestro без глютена та лактози 500г
U34854

Хамон Curado el Maestro без глютена та лактози 500г

Хамон El Maestro - справжній іспанський делікатес, що являє собою нарізаний тонкими скибочками сиров..
539грн 580грн
Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)

З італійським прошутто, мабуть, знайомі дуже багато людей у ​​всьому світі. Існує багато регіональних різновидів. Взагалі, прошутто існує двох видів- прошутто «крудо», яке і є окіст, приготовлений за допомогою солі, сонця і вітру, і прошуто «котто», відварюють перед в'яленням, саме такий продукт у всьому світі і називають шинкою. В Італії терміном «прошуто» називають все-таки крудо, яке отримало широке розповсюдження не тільки в межах Апеннінського півострова. В'ялити свиняче м'ясо в Італії почали ще стародавні римляни, а сьогодні кожен регіон, де виробляють один, а частіше декілька сортів прошуто, може похвалитися масою секретів його приготування. Сиров'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але ні в одній країні її виробництво не досягло такого рівня, як в Італії. Свинячі окісти спочатку піддаються сухий засолюванні, потім їх в'ялять не менше десяти місяців, після чого миють від зайвої солі, обтирають і переносять в просторе, добре провітрюване приміщення з вікнами. Після декількох місяців «спокою» окісти відбивають дерев'яними молотками і наносять шар «sugna»- обмазки, що складається з свинячого сала з невеликим вмістом солі і перцю, яка пом'якшує поверхню і запобігає пересихання. Приготовлений таким чином окіст поміщають в льоху- прохолодні, помірно вентильовані приміщення, де вже проходить заключна стадія дозрівання. Як і до всього іншого у своїй кухні, до прошуто італійці ставляться з великою любов'ю. Їдять її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів, овочів, додають у салати і соуси. В першу чергу, все починається зі смаку м'яса, яке сильно залежить від харчування свині. Далі йде вибір конкретної частини туші та її правильна обрізка. Соління, склад суміші спецій, вибір оболонки, організація умов дозрівання- все важливо, все строго і унікально. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» представлено дуже смачне прошуто фірми: SALUMEO, яке ми можемо Вам запропонувати за найкращою ціною.

Переглянуті товари
Макарони De Cecco Integrale conchigliette piccole n53 500г
U87502

Макарони De Cecco Integrale conchigliette piccole n53 500г

Conchigliette Piccole - це макарони химерної форми для бульйонів, які особливо подобаються маленьким..
99грн
Макарони Rummo Tubetti zita 500г
U51135

Макарони Rummo Tubetti zita 500г

Одна з найкоротших паст Тубетті Зіта прославляє автентичну кухню, з простими, але смачними стравами...
63грн
Макарони яєчні Barilla Emiliane Grattini all'uovo 275 г
U85366

Макарони яєчні Barilla Emiliane Grattini all'uovo 275 г

Дрібні та неоднорідні крупинки яєчної пасти роблять суп фантастичною стравою, повною радості. Barill..
80грн
Тунець Nostromo оливковій олії 70г
U33165

Тунець Nostromo оливковій олії 70г

Тунець Nostromo (Ностромо) - це високоякісний італійський консервований продукт. Компанія Ностромо р..
47грн
Тунець Rio mare Pescato e Canna в оливковій олії 80г
U25768

Тунець Rio mare Pescato e Canna в оливковій олії 80г

Тунець Rio mare Pescato e Canna в оливковій оліїТунець Rio mare Pescato e Canna в оливковій олії..
58грн
Оливкова олія Levante (extra virginе di olive) з білими грибами 250мл
U33198

Оливкова олія Levante (extra virginе di olive) з білими грибами 250мл

Оливкова олія Levante (extra Virgin di olive) з білими грибами допоможе Вам приготувати вишукані рес..
198грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі