Хамон el Maestro без глютену та лактози 100г
U34791

Хамон el Maestro без глютену та лактози 100г

Хамон El Maestro - справжній іспанський делікатес, що являє собою нарізаний тонкими скибочками сиров..
74грн
Нарізка хамон jamon serrano 100г
U35519

Нарізка хамон jamon serrano 100г

Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м'яса білої свині. Засолене, висушене..
85грн
Шинка варена Spalla cotta 0.5кг
U27558

Шинка варена Spalla cotta 0.5кг

ІНГРЕДІЄНТИ: М'ясо свинини 80%, вода, сіль, сироп глюкози, декстроза, ароматизатори, загусники: карр..
145грн
Нарізка хамон jamon serrano 500г
U35518

Нарізка хамон jamon serrano 500г

Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м'яса білої свині. Засолене, висушене..
379грн
Прошутто Prosciutto crudo Salumeo 1кг
U27880

Прошутто Prosciutto crudo Salumeo 1кг

Прошутто - в перекладі з італійської мови означає "окіст", тобто - це шинка, зроблена з окосту, нате..
395грн
Coppa stagionata al Salumeo 1кг
U33535

Coppa stagionata al Salumeo 1кг

Coppa stagionata - сиров'ялена свиняча шийка, традиційний італійський продукт. Його готують цілою, н..
460грн 528грн
Хамон Arrullo Bloque Jamon Serrano 1кг
U35748

Хамон Arrullo Bloque Jamon Serrano 1кг

Jamon Serrano - це продукт, виготовлений з найкращих шматків свинини, які були відібрані для виробни..
520грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

З італійським прошутто, мабуть, знайомі дуже багато людей у ​​всьому світі. Існує багато регіональних різновидів. Взагалі, прошутто існує двох видів- прошутто «крудо», яке і є окіст, приготовлений за допомогою солі, сонця і вітру, і прошуто «котто», відварюють перед в'яленням, саме такий продукт у всьому світі і називають шинкою. В Італії терміном «прошуто» називають все-таки крудо, яке отримало широке розповсюдження не тільки в межах Апеннінського півострова. В'ялити свиняче м'ясо в Італії почали ще стародавні римляни, а сьогодні кожен регіон, де виробляють один, а частіше декілька сортів прошуто, може похвалитися масою секретів його приготування. Сиров'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але ні в одній країні її виробництво не досягло такого рівня, як в Італії. Свинячі окісти спочатку піддаються сухий засолюванні, потім їх в'ялять не менше десяти місяців, після чого миють від зайвої солі, обтирають і переносять в просторе, добре провітрюване приміщення з вікнами. Після декількох місяців «спокою» окісти відбивають дерев'яними молотками і наносять шар «sugna»- обмазки, що складається з свинячого сала з невеликим вмістом солі і перцю, яка пом'якшує поверхню і запобігає пересихання. Приготовлений таким чином окіст поміщають в льоху- прохолодні, помірно вентильовані приміщення, де вже проходить заключна стадія дозрівання. Як і до всього іншого у своїй кухні, до прошуто італійці ставляться з великою любов'ю. Їдять її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів, овочів, додають у салати і соуси. В першу чергу, все починається зі смаку м'яса, яке сильно залежить від харчування свині. Далі йде вибір конкретної частини туші та її правильна обрізка. Соління, склад суміші спецій, вибір оболонки, організація умов дозрівання- все важливо, все строго і унікально. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» представлено дуже смачне прошуто фірми: SALUMEO, яке ми можемо Вам запропонувати за найкращою ціною.

Переглянуті товари
Кава Lavazza Crema e Gusto 250гр
U5759

Кава Lavazza Crema e Gusto 250гр

Ароматна і смачна Італійська кава LAVAZZA Crema e GustoLavazza Crema e Gusto Classico - смак зар..
91грн 98грн
Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
U32864

Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г

Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi - безперечно найвідоміший в світі італійський сир. Виробник. Parmare..
157грн 213грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі