Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя


З італійським прошутто, мабуть, знайомі дуже багато людей у ​​всьому світі. Існує багато регіональних різновидів. Взагалі, прошутто існує двох видів- прошутто «крудо», яке і є окіст, приготовлений за допомогою солі, сонця і вітру, і прошуто «котто», відварюють перед в'яленням, саме такий продукт у всьому світі і називають шинкою. В Італії терміном «прошуто» називають все-таки крудо, яке отримало широке розповсюдження не тільки в межах Апеннінського півострова. В'ялити свиняче м'ясо в Італії почали ще стародавні римляни, а сьогодні кожен регіон, де виробляють один, а частіше декілька сортів прошуто, може похвалитися масою секретів його приготування. Сиров'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але ні в одній країні її виробництво не досягло такого рівня, як в Італії. Свинячі окісти спочатку піддаються сухий засолюванні, потім їх в'ялять не менше десяти місяців, після чого миють від зайвої солі, обтирають і переносять в просторе, добре провітрюване приміщення з вікнами. Після декількох місяців «спокою» окісти відбивають дерев'яними молотками і наносять шар «sugna»- обмазки, що складається з свинячого сала з невеликим вмістом солі і перцю, яка пом'якшує поверхню і запобігає пересихання. Приготовлений таким чином окіст поміщають в льоху- прохолодні, помірно вентильовані приміщення, де вже проходить заключна стадія дозрівання. Як і до всього іншого у своїй кухні, до прошуто італійці ставляться з великою любов'ю. Їдять її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів, овочів, додають у салати і соуси. В першу чергу, все починається зі смаку м'яса, яке сильно залежить від харчування свині. Далі йде вибір конкретної частини туші та її правильна обрізка. Соління, склад суміші спецій, вибір оболонки, організація умов дозрівання- все важливо, все строго і унікально. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» представлено дуже смачне прошуто фірми: SALUMEO, яке ми можемо Вам запропонувати за найкращою ціною.

-27%
-27%
Prosciutto stagionato 1кг
U32129

Prosciutto stagionato 1кг

Prosciutto Crudo Stagionato - італійський делікатес, являє собою сировялений свинячий окіст, який на..
325грн 443грн
-31%
-31%
Прошутто Prosciutto crudo Salumeo 1кг
U27880

Прошутто Prosciutto crudo Salumeo 1кг

Прошутто - в перекладі з італійської мови означає "окіст", тобто - це шинка, зроблена з окосту, нате..
279грн 405грн
Крудо 100 г
U24580

Крудо 100 г

Нарiзка Prosciutto crudo 100г      Прошутто (італ. Prosciutto в перекладі означає окіст) - італій..
43грн
-30%
-30%
Коппа Stagionata dal Salumiere ціна за 1 кг
U31003

Коппа Stagionata dal Salumiere ціна за 1 кг

Coppa stagionata dal Salumiere ціна за 1 кг Coppa stagionata dal Salumiere ціна за - сиров'ялена ..
325грн 465грн
Нарізка хамон jamon serrano 500г
U32481
Хамон Serrano 250 г
U30905

Хамон Serrano 250 г

Нарізка хамон jamon serrano 250г Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м..
170грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)
Наша група
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі