Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя


З італійським прошутто, мабуть, знайомі дуже багато людей у ​​всьому світі. Існує багато регіональних різновидів. Взагалі, прошутто існує двох видів- прошутто «крудо», яке і є окіст, приготовлений за допомогою солі, сонця і вітру, і прошуто «котто», відварюють перед в'яленням, саме такий продукт у всьому світі і називають шинкою. В Італії терміном «прошуто» називають все-таки крудо, яке отримало широке розповсюдження не тільки в межах Апеннінського півострова. В'ялити свиняче м'ясо в Італії почали ще стародавні римляни, а сьогодні кожен регіон, де виробляють один, а частіше декілька сортів прошуто, може похвалитися масою секретів його приготування. Сиров'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але ні в одній країні її виробництво не досягло такого рівня, як в Італії. Свинячі окісти спочатку піддаються сухий засолюванні, потім їх в'ялять не менше десяти місяців, після чого миють від зайвої солі, обтирають і переносять в просторе, добре провітрюване приміщення з вікнами. Після декількох місяців «спокою» окісти відбивають дерев'яними молотками і наносять шар «sugna»- обмазки, що складається з свинячого сала з невеликим вмістом солі і перцю, яка пом'якшує поверхню і запобігає пересихання. Приготовлений таким чином окіст поміщають в льоху- прохолодні, помірно вентильовані приміщення, де вже проходить заключна стадія дозрівання. Як і до всього іншого у своїй кухні, до прошуто італійці ставляться з великою любов'ю. Їдять її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів, овочів, додають у салати і соуси. В першу чергу, все починається зі смаку м'яса, яке сильно залежить від харчування свині. Далі йде вибір конкретної частини туші та її правильна обрізка. Соління, склад суміші спецій, вибір оболонки, організація умов дозрівання- все важливо, все строго і унікально. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» представлено дуже смачне прошуто фірми: SALUMEO, яке ми можемо Вам запропонувати за найкращою ціною.

-26%
-26%
Прошутто Prosciutto crudo Salumeo 1кг
U27880

Прошутто Prosciutto crudo Salumeo 1кг

Прошутто - в перекладі з італійської мови означає "окіст", тобто - це шинка, зроблена з окосту, нате..
285грн 387грн
-2%
-2%
Крудо Disossato 100 г
U29715

Крудо Disossato 100 г

Нарiзка Prosciutto Crudo Disossato 100г      Нарізка прошутто (італ. Prosciutto в перекладі означ..
48грн 50грн
Крудо 100 г
U24580

Крудо 100 г

Нарiзка Prosciutto crudo 100г      Прошутто (італ. Prosciutto в перекладі означає окіст) - італій..
45грн
Бразеола Fresche fette 110г
U32545

Бразеола Fresche fette 110г

Брезаола є сиров'ялені яловичину. У готовому вигляді вона має циліндричну форму, темно-червоний колі..
133грн
Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі