Песто
Прошутто Crudo нарізка 100г
U24580

Прошутто Crudo нарізка 100г

Нарiзка Prosciutto crudo 100гПрошутто (італ. Prosciutto в перекладі означає окіст) - італій..
46грн
Хамон Serrano нарізка 100г
U32261

Хамон Serrano нарізка 100г

Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м'яса білої свині. Засолене, висушене..
67грн75грн
Нарізка хамон jamon serrano 250г
U30905

Нарізка хамон jamon serrano 250г

Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м'яса білої свині. Засолене, висушене..
139грн169грн
Прошутто Disossato stagionato 1кг
U32129

Прошутто Disossato stagionato 1кг

Prosciutto Crudo Stagionato - італійський делікатес, являє собою сировялений свинячий окіст, який на..
280грн357грн
Нарізка хамон jamon serrano 500г
U32481

Нарізка хамон jamon serrano 500г

Нарізка хамон jamon serrano - сировялений окіст з охолодженого м'яса білої свині. Засолене, висушене..
295грн362грн
Прошуто Di Parma Disossato 8.555кг
U34353

Прошуто Di Parma Disossato 8.555кг

Прошутто ді Парма - найвідоміший різновид шинки, вироблений в провінції Парма (Parma). Її готують ли..
4 320грн4 565грн
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)

З італійським прошутто, мабуть, знайомі дуже багато людей у ​​всьому світі. Існує багато регіональних різновидів. Взагалі, прошутто існує двох видів- прошутто «крудо», яке і є окіст, приготовлений за допомогою солі, сонця і вітру, і прошуто «котто», відварюють перед в'яленням, саме такий продукт у всьому світі і називають шинкою. В Італії терміном «прошуто» називають все-таки крудо, яке отримало широке розповсюдження не тільки в межах Апеннінського півострова. В'ялити свиняче м'ясо в Італії почали ще стародавні римляни, а сьогодні кожен регіон, де виробляють один, а частіше декілька сортів прошуто, може похвалитися масою секретів його приготування. Сиров'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але ні в одній країні її виробництво не досягло такого рівня, як в Італії. Свинячі окісти спочатку піддаються сухий засолюванні, потім їх в'ялять не менше десяти місяців, після чого миють від зайвої солі, обтирають і переносять в просторе, добре провітрюване приміщення з вікнами. Після декількох місяців «спокою» окісти відбивають дерев'яними молотками і наносять шар «sugna»- обмазки, що складається з свинячого сала з невеликим вмістом солі і перцю, яка пом'якшує поверхню і запобігає пересихання. Приготовлений таким чином окіст поміщають в льоху- прохолодні, помірно вентильовані приміщення, де вже проходить заключна стадія дозрівання. Як і до всього іншого у своїй кухні, до прошуто італійці ставляться з великою любов'ю. Їдять її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів, овочів, додають у салати і соуси. В першу чергу, все починається зі смаку м'яса, яке сильно залежить від харчування свині. Далі йде вибір конкретної частини туші та її правильна обрізка. Соління, склад суміші спецій, вибір оболонки, організація умов дозрівання- все важливо, все строго і унікально. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» представлено дуже смачне прошуто фірми: SALUMEO, яке ми можемо Вам запропонувати за найкращою ціною.

Наша група
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі