Уточнити Пошук
Повноцінне харчування без жирів рослинного походження, уявити складно, та і не потрібно. Незамінним життєво важливим продуктом прийнято вважати олію. І це не просто так: олія – справжній дарунок природи, без перебільшення. Чому? Відповідаємо!
- По перше - це основний постачальник поліненасичених жирних кислот до нашого організму.
- По друге – якщо ваш раціон достатньо збагачений оліями, ризик тромбоутворень, запалень, стрибків тиску, онкологічних захворювань – зводиться до мінімуму.
- По третє – призупиняється старіння за рахунок регенерації тканин.
- По четверте – максимум антиоксидантів, мінімум холестерину.
Рослинні олії широко використовуються в фармацевтичній галузі (паста, мазь, супозиторії). В косметології – це косметичні креми, фарба, мило.
Також хочемо наголосити на харчовій цінності олій.
Рафінована та нерафінована олія отримується різними способами. В залежності від віджиму варіюється кількість корисних елементів в її складі. Від того, як була добута олія (холодний, гарячий, екстрагована) залежить якість та користь вашої їжі.
Сировина та різновиди
Сировина з якої виготовляють нашу продукцію, насамперед екологічно-чиста. Якість насіння та плодів - найвища, - без домішок, пошкоджень, хімічних добавок. Процес переробки контролюється висококваліфікованими спеціалістами.
Оливки, рис, соняшник, виноград, арахіс – сировина з якої в кінцевому результаті виходить високосортний продукт. До його вибору треба підходити серйозно. Не впевнені? Ми вам допоможемо. Вам варто звернути увагу на італійську олію, яку цілком реально купити в Україні. Шукаєте олію, що не пригорає, рафіновану чи взагалі без запаху? Ви звернулися за адресою!
Асортимент та смаки
Першою в нашому списку стоїть соняшникова олія. Добре відомий усім продукт, родом з Італії, стає в кілька разів кориснішим. Колір варіюється від світло жовтого то бурштинового. Смак яскравий, витончений. Виготовляється з стиглого насіння соняшника. Рафінована, нерафінована, «сира» - на ваш смак і колір. Прекрасно доповнює салати, є базою для приготування страв.
Оливкова олія – одна з найбільш корисних і популярних олій у світі. Цей «еліксир здоров’я» вичавлюють з стиглої м’якоті маслин. Важливо зібрати урожай в правильний час, адже процес дозрівання і окислення плодів відбувається дуже швидко. Вживання в їжу світло-золотої олії попередить ожиріння, захворювання серця, цукровий діабет. На смак насичена, приємна, не повинна бути гіркою та без сторонніх присмаків.
А ви знали, що рис, це не тільки головний інгредієнт для плову? Це цінна сировина для рисової олії. Цей малокалорійний але вітамінний продукт добувають з рисових висівок. Така олія витримує високі температури та є джерелом рідкісного токоферолу та оризанолу. Має приємний жовтий колір та пряний смак.
Еліксир молодості, майстер регенерації – виноградна олія. Провідні косметологи давно помітили цілющі властивості олії з виноградних кісточок. Це – багатий мінеральний склад, широкий спектр використання, унікальні властивості. Така олія чинить тонізуючий, знеболюючий та антибактеріальний ефект. Зеленуватий колір та легкий горіховий аромат дозволяють використовувати її як харчову добавку (без термообробки) до салатів.
Що ж настала черга – арахісової олії. Вона виготовляється з стиглих плодів земляного горіха. Має насичений коричневий колір, горіховий смак. Використовується для смаження, соусів, м’яса, супів.
При виборі олії, не варто зупинятися тільки на соняшниковій, спробуйте щось нове. Додайте фарб та смаку до улюблених страв. Тим паче, що в нашому магазині достатньо вигідних пропозицій. Італійські, грецькі, іспанські виробники постачають нам свою оригінальну олію. Тільки у нас найдоступніші ціни та найактуальніші пропозиції.