Уточнити Пошук
Corbi оливковий коктейль середземноморський 700г
Гігантські оливки, приправлені в стилі кантрі 950 г
Оливки Baresa olive verdi великі зелені без кісточки 680г
Оливки Delizie di Riviera без кісточок в соняшниковій олії 195 г
Оливки Frutto del Sole зелені без кісточки 360г
Оливки Gentile без кісточок в соняшниковій олії 195 г
Оливки Hola чорні без кісточки 350г
Оливки Novella нарізані зелені 670г
Оливки Novella нарізані чорні 670г
Оливки Sacla зелені з кісточкою 185г
Оливки зелені Blu Italia у відрі 900 г
Оливки зелені Bravo з кісточкою 1кг
Оливки зелені Bravo фаршировані мигдалем 1кг
Оливки зелені I Preferiti 900 г
Оливки зелені Yma sicilia з кісточкою у відрі 900г
Оливки зелені YMA сицилійські з кісточкою 540 г
Оливки зелені без кісточки Salamoia 350 г
Оливки зелені без кісточки Сrespi 350 г
Оливки зелені гриль Yunys без кісточки 720г
Оливки зелені, великі з кісточкою Agora 1.5 кг
Оливки зелені, великі з кісточкою Novella 1.6 кг
Оливки приправлені соусом Puglia Mia 700 г
Оливки чорні Coelsanus без россолу 150 г
Оливки чорні Crespo без росолу 200 г

Стародавні греки сприймали оливу, як прекрасний подарунок, піднесений богинею Афіною людям. І це справді так. Олива - це вічнозелена рослина сімейства маслинових, що плодоносить два рази на рік, висота дерева може досягати більше десяти метрів. Батьківщиною оливи є країни Середземномор'я.
У нашій країні люди ділять плоди оливкового дерева на оливки і маслини і задаються питанням, у чому ж різниця. Різниці практично немає, хіба що, зелені оливки - це незрілі плоди, а чорні, бордові, рожеві, білі - зрілі. В Європі, незалежно від кольору їх називають оливками. Барвники не приймають участь у цьому процесі, це продуктовий міф. Деякі оливки піддаються спеціальній обробці киснем, завдяки чому вони отримують чорне забарвлення і особливий смак. Правильно поділяти оливки на столові і технічні. Столові оливки - соковиті, з ніжною м'якоттю. Для споживачів їх консервують різними способами, з різними начинками. Технічні - більш жорсткі і дрібні, використовуються суто для виробництва оливкового масла.
Оливки багаті вітамінами і мінералами. Вони містять пектини, катехіни, білки, корисні ненасичені жирові кислоти, клітковину, каротин, глікозиди, антиоксиданти. У них містяться вітаміни А, В1, В2, В3, В4, В5, В6, В9 (фолієва кислота), С, Е, К. Оливки містять такі елементи як, натрій, кальцій, калій, магній, залізо, фосфор, мідь, цинк та селен. Оливки містять величезну кількість корисних речовин, необхідних людині. Їх широко застосовують у косметології, фармацевтиці, медицині, кулінарії (додають у страви, або їдять так).
Найбільшими виробниками оливок (маслин) є: Іспанія, Італія, Туреччина, Франція, Греція, Туніс, Марокко, та Єгипет. У нашому магазині представлені оливки багатьох італійських фірм-виробників, а саме: Baresa, Ortomio, Kaiser Franz Josef, Fragata, Sacla, Bella Contadina та інші.
Спробуйте оливки різних італійських фірм-виробників, виберіть собі до смаку кілька фірм, яким довіряєте, і насолоджуйтеся. У нас великий асортимент оливок (маслин) імпортованих з Італії. Вони високої якості та з хорошими відгуками. У нас немає підробок! Тільки оригінал! А наші ціни приємно Вас здивують.
Отримуйте задоволення і користь!