Уточнити Пошук

Бальзамічний крем Varvello "Aceto Balsamico Di Modena IGP" 500мл
U35246

Бальзамічний крем Varvello "Aceto Balsamico Di Modena IGP" 500мл

Крем на основі бальзамічного оцту з модени I.G.P. Густий, насичений, у міру солодкий. У складі – бал..
110грн 149грн
Виноградний оцет Ponti Dolce agro condimento delicato 0.5 л
SS1210

Виноградний оцет Ponti Dolce agro condimento delicato 0.5 л

DOLCEAGRO - це новий делікатний приправи з низьким вмістом кислотності, який походить від вмілого зм..
64грн
Оцет бальзамічний Gran Sapore Varvello 500мл
U87774

Оцет бальзамічний Gran Sapore Varvello 500мл

Традиційний бальзамічний оцет з Модени виготовляється на фермі Бастилії. Дорогоцінна бальзамічна зак..
60грн
Оцет бальзамічний Varvello 500мл
U87775

Оцет бальзамічний Varvello 500мл

Бальзамічний оцет Varvello, об'ємом 500 мл, є високоякісним продуктом, що виготовляється в Італії. В..
56грн
Оцет винний білий Ponti pinot grigio 500 мл
U86781

Оцет винний білий Ponti pinot grigio 500 мл

Оцет винний білий Ponti pinot grigio отримують шляхом ретельного процесу ацетифікації з подальшою тр..
260грн
Оцет винний червоний Ponti Сhianti 500 мл
U86780

Оцет винний червоний Ponti Сhianti 500 мл

Оцет винний червоний Ponti Сhianti отримано в результаті ретельного процесу ацетифікації вина Chiant..
260грн
Оцет винний, білий 6% Ponti 500 мл
U86779

Оцет винний, білий 6% Ponti 500 мл

Винний оцет — це таємниця соусів від шеф-кухаря, інгредієнт для тисячі приготування, найнадійніший с..
145грн
Оцет гранатовий Ponti 500 мл
U86778

Оцет гранатовий Ponti 500 мл

Оцет гранатовий Ponti отримують з ароматного виноградного сусла, змішаного з високоякісним винним оц..
203грн
Оцет яблучний Ponti 500 мл
U51119

Оцет яблучний Ponti 500 мл

Оцет яблучний Ponti , виготовлений ​​виключно з яблучного соку, із сировини вирощеної виключно на те..
175грн
Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)

Саме оцет — це продукт, у якому людина має потребу практично щодня. У побуті неможливо без нього обійтися. Унікальність полягає в тому, що він не вживається як окремий елемент, як страва, а йде в комплекті з іншими продуктами харчування. Часто використовується в процесі погашення соди для випічки та інших невеликих, але вагомих за значенням речах. Його додають у салати, щоб додати свіжості приготованій страві.

Цей натуральний продукт може бути небезпечний, якщо вживати його великими кількостями, адже має пекучі властивості. Такої перспективи краще уникати, інакше це може вартувати користувачеві тимчасових або довічних проблем зі смаковими рецепторами. Це відбувається за умови, що оцет буде дев'ятивідсотковий. Оптимальною вважається відмітка в 6%, знайти її можна на упаковці.

Перелік видів оцтів

Є безліч варіантів оцту в різних його втіленнях. Всі вони вживаються в їжу, але відмінністю є походження, запах і смак. І саме ця низка чинників стає вирішальною у процесі вибору продукції.

  • Бальзамічний. Цей тип оцту додають у готові страви безпосередньо перед подаванням їх на стіл. Найчастіше він виготовлений з винограду. Підходить для гострої їжі або м'ясних виробів.
  • Винний. Слугує основою для різних соусів. Буває білий і червоний, відповідно, з білого й червоного вина. У вишуканих рецептурах ним часто замінюють натуральний винний інгредієнт.
  • Рисовий. Раніше цей тип продукції був «приправою для багатих» через свої смакові якості. Він має тонкий і м'який смак. Часто експлуатують у процесі приготування суші.
  • Сливовий. Як будь-який фруктовий, видобувається способом скисання продукту.
  • Спиртовий. Підходить для консервування домашніх продуктів.
  • Яблучний. У разі вживання потрібною мірою цього оцту, люди, які страждають на цукровий діабет, підтримують рівень цукру в крові на прийнятному рівні.

Натуральні типи продукції допомагають у процесі зберігання продуктів. Це одна з причин, чому його додають у зелені салати та інші страви зі свіжих овочів. Різні продукти можуть сприяти приготуванню різної їжі. Важливо розуміти відмінності між усіма різновидами для максимально правильного їхнього застосування. Столовий оцет застосовують у кулінарних цілях без особливих хитрощів, адже це предмет побуту, який має бути в будь-якій кухні. Але, як свідчать відгуки, це може бути вишуканою заправкою до салатів, можливістю зробити зі звичайного вживання їжі щось особливе. Це справжня повноцінна приправа для різноманітності смаків. А вибір того чи іншого типу варто робити з огляду на особисті смакові переваги.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі