Оцет бальзамічний Carandini 250мл
U34172

Оцет бальзамічний Carandini 250мл

Щоб отримати благородний бальзамічний оцет Carandini з Модени необхідні перш за все, пристрасть, від..
131грн
Оцет бальзамічний Ortalli з дозатором 250мл
U34171

Оцет бальзамічний Ortalli з дозатором 250мл

Оцет бальзамічний Ortalli з дозатором - продукт вироблений в Італії без консервантів і сульфітів, ід..
138грн
Оцет бальзамічний Del Duca 250мл
U34177

Оцет бальзамічний Del Duca 250мл

Оцет бальзамічний Del Duca - це унікальний оцет Північної італійської провінції Модена і Реджо-Емілі..
140грн
Оцет бальзамічний Cavicchioli 250ml
U34169

Оцет бальзамічний Cavicchioli 250ml

Бальзамічний оцет Cavicchioli з Модени є результатом повільного бродіння приготованого сусла з насту..
161грн
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Оцет бальзамічний - це традиційний для Італії оцет, який знайшов своє застосування у великій кількості страв. Бальзамічний оцет вважається одним з найбільш дорогих і, в той же час, вишуканих та корисних харчових оцтів. Робиться бальзаміко на основі виноградного сусла: на вигляд це темна і трохи згущена рідина з дуже яскравим ароматом і довгим багатим післясмаком.

Довгий час він був доступний лише дуже знатним і багатим. Унікальний продукт міг передаватися в якості спадщини з покоління в покоління, а міг бути і приданим для нареченої. І до цього дня виробництво оцту є сімейним підприємством, а барила передаються у спадок. Тому на деяких лініях бочок в сімейному виробництві можна побачити імена їх власників.

Місцем, де вперше був отриманий бальзамик, вважається регіон Італії Емілія-Романья і її провінція Модена. До приготування унікального продукту мали доступ лише сім'ї з середнього і вищого класу. У кожній родині існував свій таємний рецепт, і використовувалися сімейні секрети приготування. Причому цікаво, що спочатку бальзамічний оцет використовувався лише в медицині. Його прирівнювали до ліків і вважали панацеєю від безлічі хвороб.

Корисні властивості бальзамічного оцту

Вже пізніше було виявлено його властивість знезаражувати воду, размягчати м'ясні волокна і сприяти збереженню продуктів. Після цього бальзамик став активно використовуватися в кулінарії в якості приправи. Цей інгредієнт включався в рецепт практично будь-якої страви. Може бути, саме тому серед італійців зустрічається дуже велика кількість довгожителів.

Наш магазин pesto-italy.com.ua пропонує великий асортимент бальзамічних оцтів імпортованих з Італії та інших країн Європи. На наших прилавках немає підробок! Тільки оригінал! А ціни на наші бальзамічні оцети приємно Вас здивують.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі