Макарони канелоні Granoro №76 500г
U35369

Макарони канелоні Granoro №76 500г

Паста каннеллоні "Granoro" має широку порожнину, що дозволяє заповнити її різними начинками або соус..
50грн
Лазань Granoro зі шпинатом 500г
U32674

Лазань Granoro зі шпинатом 500г

Класична зелена лазіння виготовлена із високоякісної твердої пшениці та шпинату.Склад: манна кру..
73грн
Макарони Barilla Collezione Lasagne 500 г
U33134

Макарони Barilla Collezione Lasagne 500 г

Ваша домашня кухня з повсякденними стравами перетвориться в італійську, з макаронами Лазанья, від га..
94грн
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Домашня паста є тим видом їжі, яка принесла всесвітню славу італійської кухні. Видів локшини в цій країні незліченна кількість: лазань, феттуччіне, равіолі, каннеллоні та інші. Деякі види потрібно варити, деякі- запікати, а деякі- і те, і інше.

Перші згадки про каннеллоні датуються 1929 роком, коли була опублікована книга рецептів знаменитого кухаря, Ади Боні. Вона ввела в італійську кухню багато нововведень, невідомих або невизнаних раніше. Дивовижний рецепт каннеллоні з фаршем, оливками і червоним перцем- один з найбільш цікавих рецептів її книги.

Каннеллоні (іт. Cannelloni)- італійська паста у вигляді товстих трубочок, порожнистих всередині, діаметром макаронини приблизно 2-3 см, а довжина - близько 10 см. У цих італійських макаронів є й інша назва- манікотті (manicotti). Незважаючи на те, що і той, і інший терміни позначають один і той самий продукт, манікотті прийнято називати вже готові трубочки. А листи пасти, які потрібно згортати самостійно- це каннеллоні.

Каннеллоні універсальні, крім того, їх легко готувати. Макарони, заправлені овочевими соусами не менше смачні й поживні, ніж ті, що заправлені фаршем. Взагалі, каннеллоні часто роблять саме з м'ясом. Готуються каннеллоні просто. Трубочки заповнюють начинкою з м'ясного фаршу, сиру, зелені (дуже улюблений італійцями шпинат), овочів або грибів, укладають трубочки в ємність, заливають соусом- класичним томатним або бешамель і запікають у духовці. Для додання пікантного смаку в соус для каннеллоні часто додають тертий пармезан.

Лазань і каннеллоні у нас представлені марками: Сombino, De Cecco, Barilla, Tarall'Oro, Tre Mulini.

Свіже тісто для Лазані і Каннеллоні. Запечені каннеллоні- неймовірне блюдо! Це акт любові, творчості і творення. Їх приготування може стати особистою історією і навіть особистою перемогою. Можна імпровізувати, порушувати правила, поєднувати непоєднуване і отримувати абсолютно новий, несподіваний результат. Ми впевнені, що каннеллоні стануть Вашим фірмовим блюдом. На вигляд складно, але завдяки магазину італійських товарів «Pesto»- просто і швидко! Ваша звичайна вечеря перетворюється в миле свято. Міняйте начинку, експериментуйте, дивуйте сім'ю і друзів!

Якщо Ви вирішили приготувати справжню італійську лазань і каннеллоні, ми зможемо Вам у цьому допомогти. Замовляйте смачні продукти з Італії у нас!

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі