Лазань Barilla Emiliane яєчна 0,5кг
MK0070

Лазань Barilla Emiliane яєчна 0,5кг

Лазанья - листи з яєчних макаронів Barilla має прямокутну форму, пористе тісто для підвищення поглин..
243грн
Макарони Armando lasagne 500г
U87294

Макарони Armando lasagne 500г

Макарони Armando Lasagne - це широкі листи лазаньї, які використовуються для приготування класичної ..
119грн
Макарони Barilla Emiliane Cannelloni all uovo 250г
SS1136

Макарони Barilla Emiliane Cannelloni all uovo 250г

Barilla Cannelloni, 250 г - один з оригінальних видів пасти, придуманих людиною.Здавна Каннеллоні ..
154грн
Макарони Barilla Emiliane Lasagne Verdi all Uovo 0,5кг
MK0136

Макарони Barilla Emiliane Lasagne Verdi all Uovo 0,5кг

Лазанья Emiliane Barilla виходить із поєднання найкращих твердих сортів пшениці зі свіжими яйцями та..
267грн
Макарони Barilla Emiliane Le Sottili Lasagne all Uovo 0,5кг
MK0137

Макарони Barilla Emiliane Le Sottili Lasagne all Uovo 0,5кг

Лазанья (. Lasagne) - макаронний виріб у формі плоского квадрата або прямокутника, а також традиційн..
267грн
Макарони De Cecco lasagna 112 0,5кг
MK0148

Макарони De Cecco lasagna 112 0,5кг

Lasagne all'uovo (Лазіння) - 112За давнім правилом, для приготування яєчної пасти De Cecco вико..
199грн
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)

Домашня паста є тим видом їжі, яка принесла всесвітню славу італійської кухні. Видів локшини в цій країні незліченна кількість: лазань, феттуччіне, равіолі, каннеллоні та інші. Деякі види потрібно варити, деякі- запікати, а деякі- і те, і інше.

Перші згадки про каннеллоні датуються 1929 роком, коли була опублікована книга рецептів знаменитого кухаря, Ади Боні. Вона ввела в італійську кухню багато нововведень, невідомих або невизнаних раніше. Дивовижний рецепт каннеллоні з фаршем, оливками і червоним перцем- один з найбільш цікавих рецептів її книги.

Каннеллоні (іт. Cannelloni)- італійська паста у вигляді товстих трубочок, порожнистих всередині, діаметром макаронини приблизно 2-3 см, а довжина - близько 10 см. У цих італійських макаронів є й інша назва- манікотті (manicotti). Незважаючи на те, що і той, і інший терміни позначають один і той самий продукт, манікотті прийнято називати вже готові трубочки. А листи пасти, які потрібно згортати самостійно- це каннеллоні.

Каннеллоні універсальні, крім того, їх легко готувати. Макарони, заправлені овочевими соусами не менше смачні й поживні, ніж ті, що заправлені фаршем. Взагалі, каннеллоні часто роблять саме з м'ясом. Готуються каннеллоні просто. Трубочки заповнюють начинкою з м'ясного фаршу, сиру, зелені (дуже улюблений італійцями шпинат), овочів або грибів, укладають трубочки в ємність, заливають соусом- класичним томатним або бешамель і запікають у духовці. Для додання пікантного смаку в соус для каннеллоні часто додають тертий пармезан.

Лазань і каннеллоні у нас представлені марками: Сombino, De Cecco, Barilla, Tarall'Oro, Tre Mulini.

Свіже тісто для Лазані і Каннеллоні. Запечені каннеллоні- неймовірне блюдо! Це акт любові, творчості і творення. Їх приготування може стати особистою історією і навіть особистою перемогою. Можна імпровізувати, порушувати правила, поєднувати непоєднуване і отримувати абсолютно новий, несподіваний результат. Ми впевнені, що каннеллоні стануть Вашим фірмовим блюдом. На вигляд складно, але завдяки магазину італійських товарів «Pesto»- просто і швидко! Ваша звичайна вечеря перетворюється в миле свято. Міняйте начинку, експериментуйте, дивуйте сім'ю і друзів!

Якщо Ви вирішили приготувати справжню італійську лазань і каннеллоні, ми зможемо Вам у цьому допомогти. Замовляйте смачні продукти з Італії у нас!

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі