Корисні властивості кукурудзяної олії
Перше, що варто відзначити, - високий вміст вітаміну Е (приблизно в 2 рази більше, ніж в соняшниковій або в тому ж оливковій). Це дозволяє нормалізувати роботу ендокринної системи організму людини, статевих залоз, наднирників, гіпофіза - тих органів, правильна робота яких забезпечує ваше нормальний фізичний і емоційний стан. Вживання в їжу кукурудзяної олії сприяє підвищенню м'язового тонусу і, як наслідок, збільшення витривалості організму до фізичних навантажень.
Окремо варто відзначити захисну дію кукурудзяної олії на генетичний апарат клітин: запобігання мутацій, які є наслідком впливу на організм хімічних речовин, а також іонізуючих випромінювань.
Ненасичені жирні кислоти кукурудзяного масла сприяють підвищенню опірності організму до атак інфекційних вірусів.
Лецитин, що доповнює олія кукурудзяна, застосування своє знайшов в кулінарному та косметичному виробництвах. Основним кулінарним властивістю лецитину є вміст антиоксидантів, що перешкоджають старінню кондитерських виробів. У косметології лецитин кукурудзяної олії використовують при виробництві косметичних засобів для волосся і шкіри. Лецитин також сприяє очищенню організму від шкідливого надлишку холестерину, що викликає утворення тромбів в кровоносних судинах.
Вітаміни (А, В1, В2, F, РР) визначають дієтичні властивості кукурудзяної олії, а мінеральні речовини сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи і кровотворної функції.
Характеристики
- Виробник Власне пр-во
- Країна виробництва Італія
- Тип масла кукурудзяна
- Тип очищення рафінована
- Віджимання холодний
- Упаковка пластикова