Салямі Salumeo salametto tipo Milano 160г
MS0004

Салямі Salumeo salametto tipo Milano 160г

Салямі Milano являє собою дрібнозернисту салямі, характерну для північного регіону Італії. Цей сорт ..
77грн 100грн
Фует Arrullo mini extra без глютену 150г
U35202

Фует Arrullo mini extra без глютену 150г

Arrullo mini extra - ковбаса Fuet це чудовий продукт із пряного свинячого м'яса.У процесі дозріван..
79грн
Салямі Salumeo salametto piccante 160г
U35638

Салямі Salumeo salametto piccante 160г

Salametto piccante, 160 г - еталон серед сиров'ялених ковбас (салямі). Греки та італійці давно запер..
80грн
Нарізка Salame Milano 150г
U32437

Нарізка Salame Milano 150г

Нарізка ковбаса салямі La Bottega Del Gusto Salame Milano користується величезною популярністю по вс..
81грн
Нарізка Salame Ungresse 150г
U32438

Нарізка Salame Ungresse 150г

Салямі Унгерезе - злегка підкопченим сиров'ялена ковбаса, з використанням хвойної деревини, і деліка..
81грн
Фует Costa Brava Tradition у чевоному перці 150г
U35018

Фует Costa Brava Tradition у чевоному перці 150г

Ковбаса Costa Brava Tradition Fuet Extra (Іспанія)Хочемо представити вашій увазі продукт, який є..
99грн
Фует Costa Brava Tradition з чорним перцем 150г
U35011

Фует Costa Brava Tradition з чорним перцем 150г

Мы объединяем традиции и тенденции в одном стиле. Колбаса приправлена черным перцем, одним из наибол..
99грн
Salsiccia napoli piccante 320g
U7693

Salsiccia napoli piccante 320g

Салямі Salsiccia napoli piccante - традиційна неаполітанська ковбаса, характерна для Півдня Італії. ..
123грн 159грн
Салямі Salsiccia napoli dolce 320г
U30757

Салямі Salsiccia napoli dolce 320г

Салямі Salsiccia napoli dolce - лінійка упакованих салямі призначена для збереження продуктів в ціло..
133грн 138грн
Ковбаса Мартадела Salumeo 0,7кг
SM0024

Ковбаса Мартадела Salumeo 0,7кг

Mortadella Salumeo складається з суміші свинячого м'яса, отриманого з поперечно-смугастих м'язів, зм..
177грн
Салямі Salumeo nostrano 0,5кг
SM0002

Салямі Salumeo nostrano 0,5кг

Салямі «ностранно» - сировялений ароматний італійський делікатес, проводиться з 100% свинини.Оболо..
179грн 197грн
Салямі Salumeo Sopressa Tipo Veneta 500г
U35012

Салямі Salumeo Sopressa Tipo Veneta 500г

Ковбаса "Soppressa Veneta" - сиров'ялена італійська салямі, зроблена з перемеленого свинячого м'яса ..
233грн 239грн
Салямі Napoli без глютену Gusto tipico Blu Italia 1кг
U35586

Салямі Napoli без глютену Gusto tipico Blu Italia 1кг

Ковбаса салямі наполі це італійська ковбаса. Вона готується за старовинним італійським рецептом. Її ..
405грн 407грн
Салямі Nostranello Negroni 1кг
U25503

Салямі Nostranello Negroni 1кг

Cалями Nostranello NegroniІталійська салямі Негроні (Salame Nostranello Negroni) - надзвичайно с..
441грн 464грн
Салямі Negroni Salame nostranello 1 кг
U33887

Салямі Negroni Salame nostranello 1 кг

Салямі Negroni Salame Napoli - ароматна сиров'ялена ковбаса з легким прокопчена смаком, нотками часн..
626грн 639грн
Показано з 1 по 15 із 15 (всього 1 сторінок)

Ковбаса салямі

Неспроста салямі вважається неофіційним символом Італії. Майже в кожному з регіонів цієї країни є свій індивідуальний і унікальний рецепт приготування цієї смачної ковбаси. Дійсно, тут настільки люблять і цінують салямі, що зустріти її можна не тільки у всіляких стравах, але навіть в музеях. Отже, салямі- це традиційна італійська ковбаса, для якої характерна велика кількість різних ароматних спецій, а також дивно тонкий шар цвілі білого кольору. Вона по праву є одним з найбільш популярних і улюблених сортів делікатесних ковбас. Її приголомшливий смак і аромат нікого не залишає байдужим, тому з неї дуже часто готують бутерброди, а також додають до будь-яких закусок. У більшості випадків для виготовлення салямі використовується яловиче або свиняче м'ясо. Іноді його замінюють ослиним, проте це буває дуже рідко. Попередньо м'ясо повинно бути рясно приправлено ароматними спеціями, а потім ретельно висушене на відкритому свіжому повітрі. З метою збереження м'яса в хорошому стані, його почали рясно посипати сіллю. Таким чином, м'ясо в звичайних умовах при кімнатній температурі могло зберігатися протягом шести місяців і навіть довше. Саме такий, рясно засолений м'ясний шматок і став прототипом сучасної ковбаси салямі. До речі, протягом кількох століть рецепт її приготування неодноразово змінювався, доповнювався і вдосконалювався. Внаслідок цього, сьогоднішня салямі являє собою особливий м'ясний продукт, який є не тільки гарненько засоленим, але також і трохи підкопченим з ароматними спеціями. Як правило, ця ковбаса стає повністю готова до вживання через три місяці. В даний час салямі являє собою приклад класичних традиційних м'ясних страв Італії. У нашому інтернет-магазині італійських товарів представлено салямі фірм: SALUMEO, салямі del Contadino за доступною ціною.

Види

«Мілано» - найпопулярніший вид салямі у всьому світі, виробляється на околицях Мілана. Її готують зі свинини, відрізняється від інших видів легким солонувато-часниковим присмаком. Вона пронизана дрібнозернистими вкрапленнями свинячого сала. Вважається чудовою м'ясною закускою та інгредієнтом для супу.
«Феліно» - виготовляється з нежирної свинини, основна приправа до складу е - чорний перець. Виробляється в італійській провінції Парма. Ідеальна складова м'ясної тарілки.
«Нострано» - сиров'ялена ковбаса, що виробляється зі 100% добірної свинини, містить великі вкраплення жиру. Має вишуканий смак, а відповідно, є ідеальною закускою.
«Наполі» - сирокопчений вид ковбаси рожевого кольору, який має солодкуватий смак і легкий аромат серпанку. Можна зустріти в італійському коржі — фокаччі.
«Генуезька» має багатий аромат і смак, до її складу, крім м'яса, входять чилі, фенхель, чорний і білий перець, різноманітні трави, додається червоне вино.
«Угорська» відрізняється гострим смаком та легким ароматом серпанку. Рецептура ковбаси надійшла від народів Угорщини. Ідеально підходить для салатів та різних піц.
Це тільки найвідоміші види салямі, є ще Монтана, Челізо, Спіната. У кожного виду свої особливості, колір та класифікація вкраплень. Щоб вивчити все, потрібно, мабуть, постійно мешкати в Італії.

Cклад

Калорійність салямі досить висока. Ковбаса не відноситься до дієтичних продуктів.

Салями характеризується підвищеним вмістом жирів та білків та відсутністю вуглеводів. У делікатесній ковбасі присутні вітаміни: А, групи В, Е, РР, мінерали: кальцій, калій, фосфор, залізо, натрій, сірка та магній. А також до складу входять насичені жирні кислоти, холестерин і зола.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі