Кабаноси Tarczynski Paluszki з птиці та свинини 95 г
U85450

Кабаноси Tarczynski Paluszki з птиці та свинини 95 г

Для поціновувачів тонкого смаку та легкості, які цінують комфорт та функціональні рішення виробів. Н..
75грн
Кабаноси Tarczynski з птиці та свинини 105 г
U85225

Кабаноси Tarczynski з птиці та свинини 105 г

Для любителів ніжних смаків і легкості. Надзвичайно тонкі ковбаски кабанос з м'яса птиці найвищої як..
70грн
Кабаноси Tarczynski з сиром 105г
U36849

Кабаноси Tarczynski з сиром 105г

Унікальний склад сирів, доданих до цієї ковбаси кабанос, задовольнить навіть найвибагливіших гурмані..
70грн
Ковбаса Kraina Wedlin живецька 600 г
U85876

Ковбаса Kraina Wedlin живецька 600 г

Kraina Wedlin - це високоякісна ковбаса, яка виробляється з натуральних складників. Кожна упаковка м..
180грн
Салямі Chorizo Vijofeel 1кг
U87522

Салямі Chorizo Vijofeel 1кг

Ковбаса Chorizo ​​Vijofeel 1kg — це свиняча пікантна сиров'ялена ковбаса з м'яса свиней білих порід...
495грн
Салямі Frimesa з фісташками 250г
U87242

Салямі Frimesa з фісташками 250г

Ковбаса салямі з фісташками Frimesa Salame al pistacchio +/- 250 г (Італія)Склад: свинина, сіль, ф..
180грн 220грн
Салямі Rasmo Premio з волоським горіхом 300г
U85935

Салямі Rasmo Premio з волоським горіхом 300г

Салямі Rasmo Premio з волоським горіхом - це високоякісний десертний салямі, виготовлений з найкращи..
170грн 238грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Ковбаса салямі

Неспроста салямі вважається неофіційним символом Італії. Майже в кожному з регіонів цієї країни є свій індивідуальний і унікальний рецепт приготування цієї смачної ковбаси. Дійсно, тут настільки люблять і цінують салямі, що зустріти її можна не тільки у всіляких стравах, але навіть в музеях. Отже, салямі- це традиційна італійська ковбаса, для якої характерна велика кількість різних ароматних спецій, а також дивно тонкий шар цвілі білого кольору. Вона по праву є одним з найбільш популярних і улюблених сортів делікатесних ковбас. Її приголомшливий смак і аромат нікого не залишає байдужим, тому з неї дуже часто готують бутерброди, а також додають до будь-яких закусок. У більшості випадків для виготовлення салямі використовується яловиче або свиняче м'ясо. Іноді його замінюють ослиним, проте це буває дуже рідко. Попередньо м'ясо повинно бути рясно приправлено ароматними спеціями, а потім ретельно висушене на відкритому свіжому повітрі. З метою збереження м'яса в хорошому стані, його почали рясно посипати сіллю. Таким чином, м'ясо в звичайних умовах при кімнатній температурі могло зберігатися протягом шести місяців і навіть довше. Саме такий, рясно засолений м'ясний шматок і став прототипом сучасної ковбаси салямі. До речі, протягом кількох століть рецепт її приготування неодноразово змінювався, доповнювався і вдосконалювався. Внаслідок цього, сьогоднішня салямі являє собою особливий м'ясний продукт, який є не тільки гарненько засоленим, але також і трохи підкопченим з ароматними спеціями. Як правило, ця ковбаса стає повністю готова до вживання через три місяці. В даний час салямі являє собою приклад класичних традиційних м'ясних страв Італії. У нашому інтернет-магазині італійських товарів представлено салямі фірм: SALUMEO, салямі del Contadino за доступною ціною.

Види

«Мілано» - найпопулярніший вид салямі у всьому світі, виробляється на околицях Мілана. Її готують зі свинини, відрізняється від інших видів легким солонувато-часниковим присмаком. Вона пронизана дрібнозернистими вкрапленнями свинячого сала. Вважається чудовою м'ясною закускою та інгредієнтом для супу.
«Феліно» - виготовляється з нежирної свинини, основна приправа до складу е - чорний перець. Виробляється в італійській провінції Парма. Ідеальна складова м'ясної тарілки.
«Нострано» - сиров'ялена ковбаса, що виробляється зі 100% добірної свинини, містить великі вкраплення жиру. Має вишуканий смак, а відповідно, є ідеальною закускою.
«Наполі» - сирокопчений вид ковбаси рожевого кольору, який має солодкуватий смак і легкий аромат серпанку. Можна зустріти в італійському коржі — фокаччі.
«Генуезька» має багатий аромат і смак, до її складу, крім м'яса, входять чилі, фенхель, чорний і білий перець, різноманітні трави, додається червоне вино.
«Угорська» відрізняється гострим смаком та легким ароматом серпанку. Рецептура ковбаси надійшла від народів Угорщини. Ідеально підходить для салатів та різних піц.
Це тільки найвідоміші види салямі, є ще Монтана, Челізо, Спіната. У кожного виду свої особливості, колір та класифікація вкраплень. Щоб вивчити все, потрібно, мабуть, постійно мешкати в Італії.

Cклад

Калорійність салямі досить висока. Ковбаса не відноситься до дієтичних продуктів.

Салями характеризується підвищеним вмістом жирів та білків та відсутністю вуглеводів. У делікатесній ковбасі присутні вітаміни: А, групи В, Е, РР, мінерали: кальцій, калій, фосфор, залізо, натрій, сірка та магній. А також до складу входять насичені жирні кислоти, холестерин і зола.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі