Уточнити Пошук
Макарони Tre Mulini Farfalline 500г
De Cecco Fusilli n.34 1 кг
Дитячі макарони Plasmon Maccheroncini від 10 місяців 340 г
Лазань Barilla Emiliane яєчна 0,5кг
Макарони Barilla Pasta Mista 0,5кг
Макарони Rummo Maccheroncelli rigati 7 500г
Макарони Armando farfalle 500г
Макарони Armando penne 500г
Макарони Barilla Bavette n13 500г
Макарони Barilla Bucatini 9 0,5кг
Макарони Barilla Conchigliette 0,5 кг
Макарони Barilla Corallini 31 0.5кг
Макарони Barilla Ditaloni Rigati 49 0,5кг
Макарони Barilla Emiliane Cannelloni all uovo 250г
Макарони Barilla Emiliane Lasagne Verdi all Uovo 0,5кг
Макарони Barilla Emiliane Pappardelle all'uovo 250г
Макарони Barilla Farfalle Integrale 500 г
Макарони Barilla Farfalline 500 г
Макарони Barilla Fusilli Integrale 500 г
Макарони Barilla Gnocchetti Sardi 500 г
Макарони Barilla Integrale spaghetti 0.5кг
Макарони Barilla Risoni 0,5кг
Макарони Barilla spghettoni n.7 500г

Не всі прихильники макаронів знають значення відомого слова паста. Якщо переводити дослівно, то «pasta» - це «тісто». А, що ж означає слово «макарони» - не важко здогадатись. Передивляючись різні версії перекладів, можемо сказати, що «макарони» - це «оброблене тісто», «вимішувати», «страва з борошна». Такі вироби з тіста (замішеного на муці та воді) завоювали і продовжують підкоряти майже всі країни світу. Історія цього продукту сягає своїм корінням далеко в давнину. Одна версія говорить, що макарони були завезені на Сицилійський півострів арабськими купцями, а інша – з Китаю. Обидві версії мають право на існування, італійці їх поважають, адже ця страва стала улюбленою на культурному рівні їхньої країни.
Спосіб приготування пройшов тривалу еволюцію:
- від запікання до відварювання;
- від замісу тіста ногами до винаходу замішувальних машин.
На вашому обідньому столі час від часу з’являються така їжа? Вважайте, що ви поповнили ряди любителів, а, щоб стати істинними гурманами (та, що там гурманами, поціновувачами якісного) пропонуємо вам звернути увагу на італійську продукцію. Якщо на прилавках вітчизняних магазинів можна побачити макаронні вироби з різних сортів пшениці, то справжні італійські макарони – тільки з твердих. Користь такого продукту – колосальна! Адже не для кого не секрет, що в такому борошні кількість крохмалю – менша, а відсоток клейкості – більший. Вони ідеально доповнять раціон людей, що слідкують за фігурою, малюків, та всіх, хто дорожить своїм здоров’ям. Яка ж вона здорова їжа? З чим її готують, як подають, - ми вам розкажемо.
Наш асортимент
Метелики, спіральки, нитки, трубочки, бантики… Перелічувати форми цих мучних виробів можна до безкінечності. Краще один раз спробувати і полюбити їх назавжди. Барілла, Буітоні, Де Чекко, Дел Верде, Дівелла…
Гарно звучить, правда? А смакує ще краще! Запамятайте цих виробників, щоб не помилитися в якості.
У нас є макарони:
- з житнього борошна
- кольорові
- без глютену
- яєчні
- лазанья
- канелоні
- тортеліні
Тепер, про кожен вид розкажемо окремо.
Макарони з житнього борошна, мабуть, будуть актуальними завжди. Цей екологічний, корисний продукт виготовляють з якісного обдирного борошна та справжнього ферментованого солоду. Технологія помелу такого борошна дозволяє зберегти всі корисні мікроелементи.
Якщо ваш малюк захотів скуштувати кольорові макарони, не бійтеся яскравих фарб, - вони абсолютно безпечні та, на додачу смачні. Для насиченого кольору використовують все натуральне. Борошно твердих сортів за основу, а всі можливі овочі для кольору. Морква, шпинат, буряки, гарбуз, помідори та, навіть, чорнила каракатиці. Такі вироби вирізняє тільки колір, технологія варіння звичайна.
Макарони без пшениці? Так, - це означає без глютену. Виготовлені з рисового або кукурудзяного борошна. Якісні, корисні та безпечні – не поступаються за смаковими характеристиками іншим сортам з борошна пшениці.
До складу яєчної пасти входять яйця або яєчний порошок. Вони надають макаронам особливого смаку. Одна з найулюбленіших страв багатьох домогосподарок, адже готується вона лічені хвилини і зберігає корисні мікроелементи (завдяки обробці паром).
Далі на черзі – лазанья. Це тонко розкатані прямокутні листи тіста, які використовуються для запікання. Ніжна структура, тонкий смак пасти у поєднанні з соусом та начинкою – справжній кулінарний шедевр.
Впевнені, що вам доводилось натрапляти на дивні великі макарони. Це – канелоні. Їх, як і лазанью прийнято запікати. Зручна трубчаста форма передбачена для фарширування.
І, на черзі тортеліні. Переводячи на нашу мову – пельмені. Тортеліні готуються з різною начинкою (м’ясо, шпинат, шинка, сир) на повільному вогні.
Ви хочете познайомитися ближче з італійською кухнею? Не поспішайте купувати квитки! Все значно простіше: заходьте в наш інтернет магазин, обирайте, куштуйте. У нас реальні ціни і гарантія якості.