Завдяки насиченню м'яса не тільки смаковими приємними якостями, а й корисними, його рекомендується вживати практично щодня, поєднуючи його з різними продуктами: рисом, салатами з овочів, додаючи в супи і спагетті, для приготування страв японської кухні.
М'ясо крабове містить велику кількість вітамінів і групи В, а також макро- і мікроелементи: мідь, кальцій, залізо, калій, фосфор і селен.
Також в крабовому м'ясі містяться жирні кислоти, такі як: Омега-3 і Омега-6 і необхідні амінокислоти.
Національний оператор мобільного в цілому позитивно впливає на людський організм.
Зміцнює серцево-судинну систему, знижує рівень холестерину в крові, знижує ймовірність виникнення хвороб серця і судин.
Покращує роботу травного тракту, сприятливо діє на роботу щитовидної залози та ендокринної системи.
Регулярне вживання м'яса краба зміцнює нервову систему, допомагає боротися зі станом депресії, покращує настрій.
Країна виробник Франція
Вага 0.17 кг
Склад: шматочки м'яса крабів у власному соку без додавання спецій: клешні 67%, лапки 33%, вода, цукор, сіль.
Філе крабів Crabe Crust'Ocean 170 г
Crabe Crust'Ocean, 170 гр - шматочки м'яса краба у власному соку.