Песто
Сир Arla Buko Balance 200г
U33279
Сир Exquisa classico 175г
U33463
Сир Land Latticio fresco spalmabile Light вершковий 200г
U32938

Сир Land Latticio fresco spalmabile Light вершковий 200г

Cир Formaggio Fresco Spalmabile - вершковий, м'який, ніжний смак! Завдяки кремовому складу сир Spalm..
47грн
Сир Land Scamorza 300г
U7686
Сир PHILADELPHIA classico 220г
U4023

Сир PHILADELPHIA classico 220г

Сир Філадельфія, 220г - дуже смачний, м'який сир, з вершковим смаком.Має кремоподібну консистенцію..
97грн120грн
Сир Philadelphia Light 190г
U32430
Сир в трикутничках Parmareggio Parmigiano reggiano 8шт 140г
U28736

Сир в трикутничках Parmareggio Parmigiano reggiano 8шт 140г

Сир в трикутничках Parmareggio Parmigiano reggiano 8шт 140гМ'який і вершковий Формаггіні з Пармі..
76грн124грн
Сир м'який Land di formaggio fuso тостерний 400г
U32199

Сир м'який Land di formaggio fuso тостерний 400г

Бренд «Land» був створений кілька десятиліть тому, багаторічний досвід дозволяє компанії створювати ..
94грн
Сир тостовий Sottilette classiche 0.228г
U29562

Сир тостовий Sottilette classiche 0.228г

Сир тостовий Sottilette classiche 0.228гСир тостовий Sottilette classiche плавлений в скибочках ..
86грн118грн
Показано з 1 по 17 із 17 (всього 1 сторінок)

Сир можна назвати чи не одним з найпотрібніших і завжди актуальних продуктів, які неодмінно повинні бути присутніми в кожному холодильнику. Він незмінно є основою салатів, закусок і десертів, що так полюбилися не тільки на його батьківщині Італії, але і в Україні. Сири міцно зайняли достойне місце в списку найбільш видатних і відомих страв національної італійської кухні. В Італії роблять близько 500 різновидів сиру, але ми розповімо про м’які італійські сири, про те, як і де їх виробляють і з чим подають на стіл.  Тривалість виробництва м’яких сирів займає від декількох годин до декількох днів. Власне кажучи- це сири, які не потребують витримки. Один з найбільш відомих м’яких сирів- це моцарелла. Цей найніжніший сир з кислуватим присмаком виробляється з молока чорних буйволиць і корів протягом століть. Перша згадка про цей сорт сиру датується 1570 роком. І з'явився цей сир ніде інше, як при Папському дворі. Однак і після закінчення століть, він все ж так само, користується популярністю. Сьогодні моцарелла виготовляється в регіоні Кампанія (Campania) і продається плаваючою у власному соку. Вважається, що цей сорт сиру повинен містити велику кількість вологи, інакше він втратить весь свій смак. Найчастіше моцарелу використовують в якості закуски, додають в піцу, пироги, запіканки, а також в м'ясні страви. У нашому інтернет-магазині “Pesto” представленні такі м’які сири, як: Моцарелла, Philadelphia, Scamorza, сир трикутниками Formaggino. Скористайтесь можливістю і придбайте у нас м’які італійські сири за доступними цінами. Надихайтесь Італією!

Наша група
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі