Крем - сир Vivo Meglio 200г
Крем-сир Castello з ананасом, мигдалем та папаєю 125 г
Крем-сир Delikate serek puszysty класичний 150 г
Крем-сир Delikate із зеленню 150 г
Сир Brie Delikate 200г
Сир Campo del fiori Ched Up Burger 150г
Сир Delikate Bawarski blu 150 г
Сир Delikate Bawarski caractere 150 г
Сир Delikate Bawarski лагідний 150 г
Сир Delikate camembert naturalny 120 г
Сир Milbona Formaggio fresco вершковий з зеленню 300г
Сир President Brie з оливками 125г
Сир President Camembert Lekki 170 г
Сир President Camembert Naturalny 170г
Сир горгонзола пікантна GustoBello 150 г
Сир горгонзола солодка CustoBello 150г
Сир камамбер гриль Mlekovita із журавлиним соусом 230 г
Сир камамбер з травами Delikate 120 г
Сир мякий Sovia queso natural 300г
![](https://pesto-italy.com.ua/image/cache/catalog/catergories/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B9/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0%B8%D1%80%D0%B8/41gZ47evVML._SY355_-80x80.jpg)
Сир можна назвати чи не одним з найпотрібніших і завжди актуальних продуктів, які неодмінно повинні бути присутніми в кожному холодильнику. Він незмінно є основою салатів, закусок і десертів, що так полюбилися не тільки на його батьківщині Італії, але і в Україні. Сири міцно зайняли достойне місце в списку найбільш видатних і відомих страв національної італійської кухні. В Італії роблять близько 500 різновидів сиру, але ми розповімо про м’які італійські сири, про те, як і де їх виробляють і з чим подають на стіл. Тривалість виробництва м’яких сирів займає від декількох годин до декількох днів. Власне кажучи- це сири, які не потребують витримки. Один з найбільш відомих м’яких сирів- це моцарелла. Цей найніжніший сир з кислуватим присмаком виробляється з молока чорних буйволиць і корів протягом століть. Перша згадка про цей сорт сиру датується 1570 роком. І з'явився цей сир ніде інше, як при Папському дворі. Однак і після закінчення століть, він все ж так само, користується популярністю. Сьогодні моцарелла виготовляється в регіоні Кампанія (Campania) і продається плаваючою у власному соку. Вважається, що цей сорт сиру повинен містити велику кількість вологи, інакше він втратить весь свій смак. Найчастіше моцарелу використовують в якості закуски, додають в піцу, пироги, запіканки, а також в м'ясні страви. У нашому інтернет-магазині “Pesto” представленні такі м’які сири, як: Моцарелла, Philadelphia, Scamorza, сир трикутниками Formaggino. Скористайтесь можливістю і придбайте у нас м’які італійські сири за доступними цінами. Надихайтесь Італією!