Оливки Baresa olive nere чорні без кісточкою 350г
U27544

Оливки Baresa olive nere чорні без кісточкою 350г

Оливки Baresa olive nereДля любителів виключно натуральних продуктів харчування, італійські чорн..
50грн 58грн
Оливки чорні Vario Gusto без кісточки 125г
U22093

Оливки чорні Vario Gusto без кісточки 125г

Оливки чорні Vario Gusto без кісточки - володіють чудовим ніжним смаком. Плоди середнього розміру, с..
60грн 72грн
Оливки чорні BayMar без кісточки 360г
U26480

Оливки чорні BayMar без кісточки 360г

Насправді оливки – це універсальний плід, що поєднується з різними закусками, гарячими стравами та н..
62грн 87грн
Оливки чорні BayMar з кісточкою 360г
U26479

Оливки чорні BayMar з кісточкою 360г

Маслини BayMar з кісточкою класичні мариновані маслини,при консервуванні яких збережені всі корисні ..
62грн 87грн
Оливки чорні Rondelle різані 290г
U29461

Оливки чорні Rondelle різані 290г

Оливки збирають в жовтні-листопаді, ретельно сортують, обробляють і консервують в спеціальному розсо..
88грн 141грн
Оливки Yunus чорні фаршировані сиром 290г
U35263

Оливки Yunus чорні фаршировані сиром 290г

Black Olive stuffed with cheese – це чорні оливки, фаршировані м’яким сиром, які пропонує турецький ..
105грн
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі