Песто
Оливки чорні Varia Gusto без кісточки 150г
U31023

Оливки чорні Varia Gusto без кісточки 150г

Оливки чорні Varia Gusto без кісточки 150гОливки чорні Varia Gusto без кісточки - оливка є од..
50грн
Оливки Varia Gusto Olive Nere Denocciolate in salamoia 350г
SN0480

Оливки Varia Gusto Olive Nere Denocciolate in salamoia 350г

Оливки Varia Gusto Olive Nere Denocciolate in salamoia 350гОливки Varia Gusto Olive Nere Denocci..
51грн74грн
Оливки чорні Vario Gusto без кісточки 125г
U22093

Оливки чорні Vario Gusto без кісточки 125г

Оливки чорні Vario Gusto без кісточки 125гОливки чорні Vario Gusto без кісточки - володіють чудо..
72грн
Оливки Vittoria olive nere 0,5кг
U22360

Оливки Vittoria olive nere 0,5кг

Оливки Vittoria olive nere 0,5кгСправжні достиглі Італійські оливки середньої величини у маринад..
75грн119грн
Оливки чорні Rondelle різані 290г
U29461

Оливки чорні Rondelle різані 290г

Оливки чорні Rondelle різані 290гОливки збирають в жовтні-листопаді, ретельно сортують, обробля..
88грн141грн
Оливки Lanfranco чорні запечені в пакеті з кісточкою 400г
U31253

Оливки Lanfranco чорні запечені в пакеті з кісточкою 400г

Склад: чорні оливки сорти Дамаскін, соняшникова олія, оливкова олія Екстра Вірджін, морська сіль..
110грн146грн
Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників.

Наша група
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі