Оливки Hola чорні без кісточки 350г
U34513

Оливки Hola чорні без кісточки 350г

Італійські маслини і оливки Hola без кісточки - улюблені ласощі гурманів. Маслини або чорні оливки р..
93грн
Оливки Novella нарізані чорні 670г
U36622

Оливки Novella нарізані чорні 670г

Оливкі чорні нарізані Novella.Оливкі вживаються в їжу в якості самостійної закуски, використовуються..
197грн
Оливки чорні Coelsanus без россолу 150 г
U86856

Оливки чорні Coelsanus без россолу 150 г

Ці чорні оливки без кісточок та без россолу готові до вживання, для ще більш практичного та швидкого..
175грн
Оливки чорні Crespo без росолу 200 г
U86954

Оливки чорні Crespo без росолу 200 г

Оливки чорні Crespo без россолу являють собою смачний і здоровий продукт. Упаковані в зручну упаковк..
120грн
Оливки чорні Sacla без росолу 135г
U86859

Оливки чорні Sacla без росолу 135г

Чорні оливки без кісточок іспанського походження збирають частково стиглими та обробляють за техноло..
115грн
Оливки чорні без кісточки Novella 1550 г
U86863

Оливки чорні без кісточки Novella 1550 г

Оливки чорні без кісточок від Novella виготовляються з відбірних молодих плодів оливкового дерева, з..
472грн
Оливки чорні нарізані Novella 1550 г
U86862

Оливки чорні нарізані Novella 1550 г

Novella olive nere a rondelle in salamoia являють собою високоякісні чорні оливки у формі кілець зам..
458грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі