Сир Land alla Provola dolce нарізаний 200г
U28294

Сир Land alla Provola dolce нарізаний 200г

Provola dolce - солодкуватий, твердий сир виготовляється з коров'ячого молока. Батьківщиною проволон..
76грн
Сир Italiamo Provolone valpadana DOP dolce 300г
U30755

Сир Italiamo Provolone valpadana DOP dolce 300г

Сир Italiamo Provolone valpadana DOP dolce - Проволоне цє місцевий сир з формованої пасти і напівтве..
81грн 101грн
Сир Land Emmental Francese 220г
U28982

Сир Land Emmental Francese 220г

Сир зі свіжого коров'ячого молока, що відноситься до твердих сирів, з характерним сирним ароматом з ..
86грн 115грн
Сир Milbona Gouda різаний 200 гр
U33967

Сир Milbona Gouda різаний 200 гр

Гауда - твердий голландський сир, який виготовляється з коров'ячого молока. Жирність – у межах 48-51..
95грн
Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г
U35206

Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г

Мікеланджело Парміджано Реджано – це справжній пармезан, який виготовляється лише з обраних регіонів..
124грн 137грн
Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г
U35686

Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г

Пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano 30 mesi D.O.P 250 г – справжній пармезан із Італії! Пармідж..
133грн
Сир LAND Reggiano 30 месяців 235 г
SS1957

Сир LAND Reggiano 30 месяців 235 г

Пармезан (італ. Parmigiano Reggiano) - найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозріванн..
155грн
Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці 250г
U35208

Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці 250г

Парміджано-Реджано (італ. Parmigiano-Reggiano) – італійський твердий гранульований варений, але не п..
157грн
Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
U35683

Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г

Пармезан від Італійського тзготовителя Vacca Bruna - це назва дозріває не менше 24 місяців, сиру, що..
163грн
Сир Milbona Maasdam 400г
U27455

Сир Milbona Maasdam 400г

Сир Milbona MaasdamСир Маасдам / Maasdam - напівтвердий сир натурального дозрівання. Час дозріва..
163грн
Parmigiano regiano Bennet 40 місяців 200г
U35684

Parmigiano regiano Bennet 40 місяців 200г

Молоко, яке використовується для приготування цього неповторного гастрономічного шедевра, надходить ..
173грн
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г
U35209

Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г

Сир Parmigano reggiano 40 місяців - це королівський сир, найбільш багатий поживними речовинами, біль..
216грн 218грн
Сир Landana Masdam Cheese 45 % F.I.D.M. 1кг
U35570

Сир Landana Masdam Cheese 45 % F.I.D.M. 1кг

Сир Ландана Мааздам (Cheese Maasdam Landana) - смачний сир в швейцарському стилі, виготовлений з 100..
393грн
Сир Landana з оливками та томатами 50 % F.I.D.M. 1кг
U35597

Сир Landana з оливками та томатами 50 % F.I.D.M. 1кг

Olive Tomato Cheese Landana - смачний сир із чудовим ароматом Середземномор'я, виготовлений зі 100% ..
543грн
Показано з 1 по 14 із 14 (всього 1 сторінок)

Твердий сир один з найпопулярніших у світі делікатесів. Подібний успіх цілком зрозумілий: аромати і смакова палітра твердих сирів настільки різноманітні, що кожен може підібрати для себе відповідний «відтінок», від насиченого гостро-солоного до горіхово-солодкуватого. Найбільш шановані і пахучі тверді сири прийшли до нас з Італії. Якщо твердий сир витриманий, значить, від нього потрібно очікувати більш насиченого, солонуватого і гострого смаку, більш щільної консистенції і більш високої вартості. Тверді сири найчастіше подають на стіл в кінці трапези, або замість десерту, або перед ним. Запивати тверді сири радять щільними червоними винами і уникати поєднань з білими. Є сири, які рекомендується їсти на сніданок: щоб стати частиною вечірньої сирної тарілки, у них бракує вишуканості смаку. До таких сирів належать, наприклад, Гауда і Емменталь, які в порівнянні зі своїми більш вишуканими «твердими» побратимами мають досить нейтральним і прямолінійним смаком. Не потрібно забувати і про те, що тверді сири активно виступають в якості вирішального інгредієнта багатьох страв. За допомогою сиру легко надати будь-якій їжі особливо тонкий відтінок, а також передати специфіку кухні певної країни. Про поєднання тертого Парміджано Реджано і макаронних виробів не знає хіба тільки ледачий- це «класика жанру». Широко використовуються тверді сири для приготування гратеном- всіляких запіканок. У нас представлені з твердих сирів: Ементаль, Гауда, Маасдам, Фонталь і багато інших. Користь твердих сирів полягає в утриманні в хімічному складі продукту значну кількість корисних сполук природного походження. Наприклад, унікальність користі твердих сирів зумовлена високим вмістом у складі продукту вітамінів групи А, а також В9 і РР. Ці сири є безумовно корисними для людського організму. Вони входять до багатьох страв національної італійської кухні, як один з основних компонентів. Тверді сири присутні в обов'язковому порядку в італійській піці, в лазіння, у гарячих бутербродах, в сирному фондю, у багатьох салатах. Натертим твердим сиром посипаються деякі страви: спагеті, запіканки, печеня, жульєн. Цей неймовірно смачний твердий сир Ви можете придбати у нашому магазині італійських товарів «Pesto» за цілком хорошою ціною.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі