Норвезький карамельний сир Gudbrandsdalen 250г
U87663

Норвезький карамельний сир Gudbrandsdalen 250г

Сир має смак карамелі із солоним відтінком – ніжний, солодкуватий із приємним довгим післясмаком, у ..
280грн 313грн
Сир Emmental Bavarese нарізаний 140г
U34205

Сир Emmental Bavarese нарізаний 140г

Сир Emmental Bavarese - це вид швейцарського сиру, який виготовляється з коров'ячого молока. Він має..
58грн
Сир Gouda Swiatowid 400г
U28817

Сир Gouda Swiatowid 400г

Gouda Swiatowid - популярний сорт сиру Гауда, напівтвердий сир з коров'ячого молока. Сир має особлив..
120грн
Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г
U35206

Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г

Мікеланджело Парміджано Реджано – це справжній пармезан, який виготовляється лише з обраних регіонів..
170грн 196грн
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40messi 400г
U89380

Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40messi 400г

Сир Parmareggio Parmigiano Reggiano 40 місяців — це витончений італійський делікатес для справжніх г..
320грн
Сир Swiatowid Edamski 250г
U28818

Сир Swiatowid Edamski 250г

Сир Swiatowid Edamski - це вишуканий сир типу гауда, який відзначається своїм багатим смаком і тради..
106грн
Сир пармезан Consorzio Vacche rosse 250г
U87056

Сир пармезан Consorzio Vacche rosse 250г

Виготовляється на молоці породи Red Cows Reggiana, годується виключно травою, сіном і сертифікованим..
185грн 212грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Твердий сир один з найпопулярніших у світі делікатесів. Подібний успіх цілком зрозумілий: аромати і смакова палітра твердих сирів настільки різноманітні, що кожен може підібрати для себе відповідний «відтінок», від насиченого гостро-солоного до горіхово-солодкуватого. Найбільш шановані і пахучі тверді сири прийшли до нас з Італії. Якщо твердий сир витриманий, значить, від нього потрібно очікувати більш насиченого, солонуватого і гострого смаку, більш щільної консистенції і більш високої вартості. Тверді сири найчастіше подають на стіл в кінці трапези, або замість десерту, або перед ним. Запивати тверді сири радять щільними червоними винами і уникати поєднань з білими. Є сири, які рекомендується їсти на сніданок: щоб стати частиною вечірньої сирної тарілки, у них бракує вишуканості смаку. До таких сирів належать, наприклад, Гауда і Емменталь, які в порівнянні зі своїми більш вишуканими «твердими» побратимами мають досить нейтральним і прямолінійним смаком. Не потрібно забувати і про те, що тверді сири активно виступають в якості вирішального інгредієнта багатьох страв. За допомогою сиру легко надати будь-якій їжі особливо тонкий відтінок, а також передати специфіку кухні певної країни. Про поєднання тертого Парміджано Реджано і макаронних виробів не знає хіба тільки ледачий- це «класика жанру». Широко використовуються тверді сири для приготування гратеном- всіляких запіканок. У нас представлені з твердих сирів: Ементаль, Гауда, Маасдам, Фонталь і багато інших. Користь твердих сирів полягає в утриманні в хімічному складі продукту значну кількість корисних сполук природного походження. Наприклад, унікальність користі твердих сирів зумовлена високим вмістом у складі продукту вітамінів групи А, а також В9 і РР. Ці сири є безумовно корисними для людського організму. Вони входять до багатьох страв національної італійської кухні, як один з основних компонентів. Тверді сири присутні в обов'язковому порядку в італійській піці, в лазіння, у гарячих бутербродах, в сирному фондю, у багатьох салатах. Натертим твердим сиром посипаються деякі страви: спагеті, запіканки, печеня, жульєн. Цей неймовірно смачний твердий сир Ви можете придбати у нашому магазині італійських товарів «Pesto» за цілком хорошою ціною.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі