Ньокі Tre Mulini gnocchi із картоплею 500г
U35759

Ньокі Tre Mulini gnocchi із картоплею 500г

Ньоки Tre Mulini - це галушки з ніжним картопляним смаком. Приготовлені з кращої, ретельно відібрано..
103грн
Капелетті Tre Mulini з прошутто 500 г
U33853

Капелетті Tre Mulini з прошутто 500 г

Гармонійне поєднання макаронних виробів начинкою з Прошутто Крудо.У цих виробах чудово поєднуються т..
112грн
Тортеліні Tre mulini з білими грибами 500г
U35564

Тортеліні Tre mulini з білими грибами 500г

Традиційна італійська страва з ніжного тіста доповнена білими грибами. Унікальна багатоетапна технол..
114грн 124грн
Тортеліні Tre Mulini з прошутто крудо 500г
U33750

Тортеліні Tre Mulini з прошутто крудо 500г

Свіжі тортеллини c прошутто. Маленькі пельмені з яєчного тіста, які ідеально підходять для бульйону...
123грн 142грн
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Тортелліні - один із видів італійської пасти, зовні нагадують пельмені. Італійська паста з маленьких шматочків щільно скрученого тіста, з начинкою, скрученого в колечка називається тортелліні. Їхня батьківщина- регіон Емілія, а саме міста Болонья і Модена. Саме там їх часто готують на Різдво, з начинкою з індички, шинки або ковбасного фаршу.

За формою вони нагадують маленькі пельмені, з прісного тіста, куточки яких з'єднують, щоб вийшло кільце або бутончик. Тортелліні бувають різного кольору: зелені, якщо в тісто додали шпинат, червоні- з помідорами. Типова начинка для них- курка, шинка і болонська ковбаса мортаделла, або сир: пармезан або рікотта. Готують їх на повільному вогні. Тісто, як правило, не солять.

Є декілька різновидів страви- більші тортеллі, поменше тортеллоні і зовсім дрібні тортелетті. Тортелліні прийнято подавати з соусом. Це може бути як традиційний болоньєзе, так і вершковий або грибний. Нерідко італійці додають тортелліні в салати, заправляють ними бульйони і супи.

У нас представлені макарони тортелліні марками: Pastificio Bolognese, Tre mulini, Barilla, Bonta, Pagani, Combino.

Існує легенда, що тортелліні насправді зображують ... пупок богині Венери. Одного разу Венера і Юпітер, втомлені після важкого дня, проведеного на полі бою (в той час Болонья воювала з Моденою), зайшли в таверну. Наївшись і напившись, вони зняли номер. Власник таверни відправився за ними і спробував підглянути у шпаринку, але все, що він зміг побачити,- пупок богині. Натхненний, він поспішив на кухню і створив тортелліні. За іншою версією, в таверні зупинилася Лукреція Борджіа- і зразком для натхненного господаря був саме її пупок.

Третій, і найбільш вірогідний, варіант походження тортелліні: кухар намагався повторити форму черепахи, яка була популярним архітектурним мотивом в Модені 17 століття, на багатьох збережених будівлях досі можна побачити черепашок.

Макарони Тортелліні (паста) є важливими і відомими членами родини «пастових» в Італії. До речі, тортелліні потрапили в список 10-ти найсмачніших італійських страв!

У нас Ви можете купити макарони Тортелліні за прийнятною ціною, яку ми доставляємо з Італії без посередників.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі