У цій категорії немає товарів.

Виробництво Молочних консервів згущених з цукром - один з самих трудомістких і енерговитратних процесів у виробництві молочних продуктів.

Вони мають високу поживну цінність оскільки є концентрованим молоком з якого видалили частину вологи шляхом випарювання, цукор і лактозу (молочний цукор). Саме консервація цукром дозволяє зберігати згущене молоко такий тривалий час - до 12 місяців. В якості наповнювача для згущеного молока використовується какао-порошок, або натуральна смажена кава сортів "Арабіки" і «Робусти».

Для виробництва згущеного молока використовується пастеризоване молоко, яке спрямовується у вакуум-апарати для згущування. Температура кипіння молока у вакуумо-випарюваних апаратах впродовж усього процесу згущування підтримується не більше 80°С. За рахунок розрідженого стану усередині апарату молоко кипить при температурі менше 100°С - тому у готового згущеного молока немає присмаку кип'ячення.

Цукор в згущене молоко вноситься в молочну суміш безпосередньо перед процесом згущування.

Згущування молока закінчується досягши певного рівня вологи в молочній суміші, після цього направляють у вакуум-охолоджувач, де згущене молоко охолоджується і додається лактоза.

Лактоза - це молочний цукор. Її додають в згущене молоко для відвертання утворення кристалів цукру під час зберігання готового продукту.

Наш магазин Pesto пропонує великий асортимент Згущеного молока імпортованого з Італії та інших країн Європи. На наших прилавках немає підробок! Тільки оригінал! А ціни на нашого згущеного молока приємно Вас здивують.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі