Parmigiano reggiano 30 mesi 200г
U34985

Parmigiano reggiano 30 mesi 200г

Parmigiano regiano 30 mesi - цей сир Parmigiano regiano на відміну від інших благородних сирів, по с..
155грн 232грн
Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г
U35686

Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г

Пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano 30 mesi D.O.P 250 г – справжній пармезан із Італії! Пармідж..
177грн 211грн
Parmigiano regiano DOP primia 24 місяців 250г
U35685

Parmigiano regiano DOP primia 24 місяців 250г

Сир Parmigiano reggiano 24 МІСЯЦІ від Італійського виробника Primia.Зберігати при +4°С + 8°С.Інг..
191грн
Пармезан Lieblings preium 30м 200г
U87820
Пармезан Zeta Parmigiano reggiano 22m 200г
U89381

Пармезан Zeta Parmigiano reggiano 22m 200г

Пармезан Zeta Parmigiano Reggiano 22 місяці — це справжня насолода для гурманів, виготовлена за трад..
188грн
Пармезан тертий Quattro Colli 100г
U85987

Пармезан тертий Quattro Colli 100г

Quattro Colli - відомий бренд, який виробляє високоякісні італійські сири. Їхній тертий пармезан виг..
95грн
Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г
U35206

Сир Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 г

Мікеланджело Парміджано Реджано – це справжній пармезан, який виготовляється лише з обраних регіонів..
170грн 196грн
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г
U35209

Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г

Сир пармезан (Parmigano reggiano) 40 місяців - це королівський сир, найбільш багатий поживними речов..
235грн
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40messi 400г
U89380

Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40messi 400г

Сир Parmareggio Parmigiano Reggiano 40 місяців — це витончений італійський делікатес для справжніх г..
320грн
Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г
U32627

Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г

Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г - це королівський сир, найбільш багатий поживними речовинами, бі..
198грн
Сир Parmigiano Reggiano 12 mesi 125г
U87699

Сир Parmigiano Reggiano 12 mesi 125г

Сир Parmigiano Reggiano 12 місяців - це вишуканий італійський сир з відомим в усьому світі брендом P..
100грн
Сир Parmigiano Reggiano 12 місяців 150г
U34818

Сир Parmigiano Reggiano 12 місяців 150г

Парміджано Реджано понад 12 місяців — це смачний сир зі збалансованим і гармонійним смаком.Моло..
120грн 164грн
Сир Parmigiano Reggiano 22 mesi 150г
U34819

Сир Parmigiano Reggiano 22 mesi 150г

Органічний парміджано Реджано з молоком з Італії. Зберігається щонайменше 22 місяці та сертифіковани..
125грн
Сир Parmigiano reggiano 30m стік 100г
U87644

Сир Parmigiano reggiano 30m стік 100г

Сир Parmigiano Reggiano 30m стік 100г - це вишуканий італійський сир високої якості, виготовлений з ..
118грн 111грн
Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г
U34820

Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г

Parmigiano Reggiano - найдосконаліший сир із видів Парми. Наш прибув прямо у нашого постачальника іт..
124грн 154грн
Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г
U85478

Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г

Пармезан - король всіх сирів. Історія свідчить, що цьому шедевру вже понад 800 років. Пармезан належ..
228грн 250грн
Сир Parmigiano Reggiano Italiamo DOP 36 місяців 200г
U85477

Сир Parmigiano Reggiano Italiamo DOP 36 місяців 200г

Сир Parmigiano Reggiano - різновид елітного гранульованого вареного сиру твердого сорту, родом з Іта..
170грн 209грн
Сир Parmigiano Reggiano Snack 12 міс. 17г
U85675

Сир Parmigiano Reggiano Snack 12 міс. 17г

Ось заряджаючий енергією перекус , який завжди брати з собою в офіс, до школи, у подорож або під час..
25грн
Сир Parmigiano reggiano Vacche Rosse 24m 250г
U87643

Сир Parmigiano reggiano Vacche Rosse 24m 250г

Сир Parmigiano Reggiano Vacche Rosse 24m 250г - це вишуканий деликатес, вироблений з найякіснішого м..
210грн
Сир Parmigiano reggiano Сonad тертий 150г
U35211

Сир Parmigiano reggiano Сonad тертий 150г

Розповідаємо про новинку - справжній італійський тертий сир Парміджано Реджано в зручній економічній..
130грн
Сир Primia Percorsi di Gusto Parmigiano reggiano DOP 30 місяців 250г
U85665

Сир Primia Percorsi di Gusto Parmigiano reggiano DOP 30 місяців 250г

Сир Пармезан Parmigiano Reggiano D. O. P PRIMIA Per L Ambiente. Prodotto di Montagna – Гірський прод..
225грн 250грн
Сир Sapori Dintorni parmigiano reggiano DOP тертий 60г
U85671

Сир Sapori Dintorni parmigiano reggiano DOP тертий 60г

Sapori Dintorni Parmigiano Reggiano DOP – це високоякісний італійський сир, виготовлений з натуральн..
60грн
Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г
U86473

Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г

Сир Пармезан 30 місяців - це винятково якісний італійський сир, що виробляється з найкращого сирного..
215грн
Сир пармезан 36 місяців 200 г
U86179

Сир пармезан 36 місяців 200 г

Сир Пармезан 36 місяців є вишуканим продуктом, який привертає увагу справжніх гурманів та шанувальни..
190грн
Показано з 1 по 24 із 28 (всього 2 сторінок)

Сир - це молочний продукт харчування, який вживається у якості самостійної закуски і входить до складу багатьох страв.

Сир Пармезан - витриманий італійський сир, вироблений з коров'ячого молока, відмінно підійде для піци, пасти, запіканок, різотто та гарячих м'ясних страв. Купити твердий сир Parmigiano можна гуртом і у роздріб, за приємною конкурентоспроможною ціною.

Пармезан відноситься до тих італійським сирам, які швидко завойовує визнання навіть найбільш вимогливих гурманів. Цей вид сиру має зернисто-лускату структуру і молочний смак. Для створення такого продукту, корів годують тільки Особливими рослинами, і сдаивают молоко виключно вручну. Такий сир в Італії роблять на невеликих фабриках, де збереглися старі традиції виробництва пармезану. Дозрівати такий сир може роками для досягнення унікальних смакових якостей. Саме тому, пармезан вважається королем італійських сирів. Цей твердий сир часто використовується в приготуванні піци і лазаньї.

Грана падано  — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів.

Рецепт сиру Грана Падано був створений дуже давно. Згідно з легендою, першими його почали готувати монахи-бенедектинці, що жили в північноіталійському монастирі К'яравелла, ймовірно у XII столітті. Вважається, що основна мета ченців полягала у збереженні надлишків молока. Сир швидко став популярним, причому як серед аристократів, так і серед селян. До XV століття став одним з найвідоміших італійських сирів. За майже десять століть рецептура його приготування практично не змінилася, хоча виробничий процес був значно автоматизований для економії коштів.

У 1954 році був заснований консорціум «Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano», який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падано. Основна функція консорціуму — контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак «Grana Padano» в кількох європейських країнах.

Тенологія виробництва

Сир визріває під суворим контролем не менше року (іноді і 6-8 років), а в продаж надходять великі циліндричні голови діаметром 35-45 см, заввишки 18-25 см і вагою 24-40 кг, покриті товстою натуральною золотисто-жовтою гладкою cкоринкою. На зламі сир має легку лускоподібну, зернисту структуру солом'яного відтінку. Для виробництва 1 кг сиру необхідні 17 літрів частково знежиреного молока.

Щоб його виготовити, використовують молоко корів, які харчуються свіжим кормом, або овоче-зерновими сумішами, які обов'язково повинні відповідати критеріям і правилам виробництва, передбаченими консорціумом щодо захисту цього сиру.

Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних котлах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно котла, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.

Грана Падано може бути 3 типів залежно від часу дозрівання:

  • Молодий «Grana Padano» — від 9 до 16 місяців;
  • Сир середньої витримки «Grana Padano oltre 16 mesi» — від 16 до 20 ;
  • Витриманий сир «Grana Padano Riserva» — більше 20 місяців.

Всі види сирів, які представлені в нашому інтернет-магазині, доступні для замовлення і доставки у будь-яку точку України. Ознайомитись з асортиментом, складом, термінами зберігання, специфіками застосування і фото товарів, Ви можете в даному розділі каталогу. Купити сири вищої якості можна за телефонами, вказаними у розділі Контакти, або зробивши замовлення безпосередньо онлайн.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі