Сир Mascarpone, виробник Merivio упакований в зручні 250 грамові пластикові баночки з кришкою, термін придатності 30 днів. На основі маскарпоне готують відомі десерти такі як Тірамісу, Чис кейк, Профітероль. Також исползуют для приготування холодних закусок (анітіпасто) і добавки до деяких рецепти різотто.
Маскарпоне - ето так предпологаются вершковий сир. Вперше його стали робити в області між містами Лоді і Аббіатеграссо на північний захід від Мілана в кінці XVI - початку XVII століть. В основному використовується в приготуванні чізкейк і інших десертів, наприклад - рулетів, бесквіта, тісте ... (як ніжного крему).
Зовсім трошки про технології виробництва
При виробництві маскарпоне-вершки жирністю 25% підігрівають на водяній бані до 80-90 ° C і при перемішуванні додають винну кислоту (лимонний сік або білий винний оцет), щоб почався процес згортання молочного білка. Після нетривалого нагріву продукт охолоджують і піддають, для видалення сироватки, Самопресування в полотняних мішках, підвішених в прохолодному місці. Внаслідок незастосування для згортання молочнокислих культур (заквасок) і ферментів, назва «сир» може бути застосовано до нього з великою часткою умовності.
Молочна продукція | |
Вага | 250г |
Вид | Маскарпоне |
Країна виробник | Італія |
Тип | М'який |