Оливки чорні BayMar без кісточки 360г
U26480

Оливки чорні BayMar без кісточки 360г

Насправді оливки – це універсальний плід, що поєднується з різними закусками, гарячими стравами та н..
89грн 90грн
Оливки чорні Hutesa без кісточки 350г
U85999

Оливки чорні Hutesa без кісточки 350г

Hutesa Olive Senza Noccioli Ці чорні оливки Hutesa без кісточок — це ідеальна закуска для любител..
71грн
Оливки чорні з кісточкою без розсолу Bernal Aragon 250 г
U90786

Оливки чорні з кісточкою без розсолу Bernal Aragon 250 г

Оливки чорні з кісточкою Bernal Aragon Автентичний смак іспанських оливок Чорні оливки з кісто..
144грн
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників. 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі