Насправді оливки – це універсальний плід, що поєднується з різними закусками, гарячими стравами та напоями. Встановлено, що щоденне вживання оливок знижує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи, зменшується ймовірність інфарктів та раку. Речовини, які у маслинах, зупиняють старіння організму.
Оливки кладуть у салати, ними прикрашають мініатюрні бутерброди з пікантними або плавленими сирами та шинкою. Чорні оливки найкраще підходять до м'яса, зелені до холодних рибних страв.
Гарні маслини і як гарнір. Рибним, м'ясним, овочевим стравам, соусам та супам вони надають пікантного смаку.
Смачні, вишукані та корисні страви можна приготувати із звичайних продуктів!
Переглянуті товари
Оливки чорні BayMar без кісточки 360г
Насправді оливки – це універсальний плід, що поєднується з різними закусками, гарячими стравами та н..
89грн 90грн