Farfalle Tricolore (Фарфалле триколоре) - 93
Це одне з фірмових макаронних виробів De Cecco, створене для того щоб внести неповторну «родзинку» в Ваші рецепти обраними інгредієнтами: томатів і ніжного листя шпинату. Фарфалле родом з Ломбардії і Емілії. Їх довжина приблизно 41 мм товщина від 1,33 і 1,38 мм. Фарфалле рекомендуються заправляти легкими соусами: на основі вершкового масла, зеленого горошку з шинкою; білим соусом з лосося і вершків, а також соусами на базі м'яких сирів, з додаванням шафрану або карі.
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж одна тисяча чотиреста дев'яносто одна
Жири, г 1,6
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 69,6
з яких цукру, г 4,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,02
Харчові волокна, г 3,4
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 13 хвилин; аль денте 11 хвилин