Макарони De Cecco Spaghetti 12 0,5кг
SS0754

Макарони De Cecco Spaghetti 12 0,5кг

Знаменитий формат виник на півдні Італії і в містах, де спочатку вироблялися макаронні вироби: в Неа..
76грн 95грн
Макарони De Cecco Zitone Tagliato №20 0,5кг
U89825

Макарони De Cecco Zitone Tagliato №20 0,5кг

Zitone Tagliato № 20Zitone — це смачна, більша варіація класичної Zita.На півдні Італії термін..
92грн
Макарони De Cecco Vermiceli №170 0,5кг
U89824

Макарони De Cecco Vermiceli №170 0,5кг

Вермішель De Cecco n° 170 500 г - Походження: Абруццо, ІталіяЧастина великого сімейства спагетті..
92грн
Макарони De Cecco Trofie №188 500г
U88179

Макарони De Cecco Trofie №188 500г

Trofie є одним із найпопулярніших видів макаронних виробів у лігурійській кухні та отримали свою наз..
92грн
Олія оливкова De Cecco classico extra vergine 0.750л
U32473

Олія оливкова De Cecco classico extra vergine 0.750л

Оливкова олія De Cecco Extra Vergine Classico - олія першого холодного віджиму, висока якість якої в..
520грн
Макарони De Cecco Sedanini 61 0,5кг
SS0751
Макарони De Cecco Zira Tagliata №118 500г
U88182

Макарони De Cecco Zira Tagliata №118 500г

На півдні Італії термін «Зіта» означає наречена, і, по суті, цей вид пасти традиційно асоціюється з ..
76грн 85грн
Макарони De Cecco Sedani Rigati 57 0,5кг
SS0750
Макарони De Cecco Lumachine 500 г
U51511

Макарони De Cecco Lumachine 500 г

Lumachine (маленькі равлики), менша варіація класичної трубочки, мають химерну форму і завжди вважал..
76грн 84грн
Олія оливкова De Cecco extra vergine di oliva 1л
U51274

Олія оливкова De Cecco extra vergine di oliva 1л

De Cecco 100% Italiano Olio Extra Vergine di Oliva - справжня та дуже якісна оливкова олія першого в..
820грн
Макарони De Cecco Pasra Mista n120 0,5кг
U88326

Макарони De Cecco Pasra Mista n120 0,5кг

Приготування 13 хв - Al dente 11 хвRegionals - найулюбленіші формати італійської регіональної трад..
85грн
Макарони De Cecco Integrale Spaghetti 500г
U2386

Макарони De Cecco Integrale Spaghetti 500г

Історично офіційна згадка терміну «спагетто» походить від першого словника італійської мови Ніколо Т..
120грн
Спагетті De Cecco 11 1кг
U21468
Соус De Cecco з базиліком 400мл
SS0060

Соус De Cecco з базиліком 400мл

Ще один шедевр італійської кулінарії - Соус De CECCO Basilico. Як зрозуміло з назви, в основу з стиг..
134грн
Соус De Cecco sugo arrabbiata 400мл
U30432

Соус De Cecco sugo arrabbiata 400мл

Соус De Cecco sugo arrabbiata 400млСоус De Cecco sugo arrabbiata - соус з насиченим смаком перец..
101грн
Соус De Cecco Sugo alla Arrabiata 200 г
U85522

Соус De Cecco Sugo alla Arrabiata 200 г

У De Cecco “Sugo all’Arrabbiata” смак перцю чилі посилює цибулю, пасеровану в оливковій олії першого..
68грн 94грн
Соус De Cecco sugo al arrabbiata 400мл
SS0061

Соус De Cecco sugo al arrabbiata 400мл

Соус De CECCO Arrabbiata входить в широкий асортимент найменувань продукції справжнього італійського..
85грн
Соус De Cecco rustica 520мл
U30433

Соус De Cecco rustica 520мл

Соус De Cecco rustica 520млСоус De Cecco rustica - соус з оригінальним кисло-солодким смаком, виро..
79грн
Соус De Cecco ragu bolognese 400мл
U30431
Соус De Cecco ragu alla bolognese 190 мл
U36077

Соус De Cecco ragu alla bolognese 190 мл

Соус для пасти De Cecco Ragu alla Bolognese виготовляється в Італії. Досконалість його смаку та якос..
94грн
Соус De Cecco polpa 510мл
U30434

Соус De Cecco polpa 510мл

Соус De Cecco polpa 510млСоус De Cecco polpa - соус готується тільки з італійських помідорів,..
76грн
Соус De Cecco Pesto alla genovese 200 г
U85525

Соус De Cecco Pesto alla genovese 200 г

«Песто алла Дженовезе» є результатом ексклюзивного рецепту від Хайнца Бека. Цей соус виготовляється ..
164грн
Олія оливкова De Cecco Olio il placere extra vergine 1л
OO0039

Олія оливкова De Cecco Olio il placere extra vergine 1л

De Cecco Piacere Extra Virgin - оливкова олія вищої категорії, отримана безпосередньо з оливок і вик..
763грн
Показано з 1 по 24 із 107 (всього 5 сторінок)

Більше 100 років тому в Абруццо зароджувалася історія, яка, як і будь-яке велике справа, складається з людей і любові до власної справи. Це історія Млини De Cecco, яка вже 130 років виробляє борошно, що є синонімом італійської якості і смаку в усьому світі. Коріння цієї історії йдуть у далекі часи тоді ще не об'єднаної Італії, коли в маленькому містечку Фара Сан Мартіно біля підніжжя гір Майелла пан Нікола Де Чекко молов на своїй млині «кращу в околицях борошно».

Як заведено, і «дядечко Нікола» передав своє мистецтво синові Філіппо, з яким відкривається нова глава в історії сім'ї Де Чекко. Філіппо починає виробництво пасти. Так з'явилося невелике підприємство Млин і Макаронна фабрика братів Де Чекко. Йшов 1886. «Краща в околицях мука» почала свій довгий шлях, який привів її до перетворення в пасту найвищої якості.

Пан Філіппо Де Чекко, використовуючи досвід сімейної традиції і деякі інженерні навички, винайшов модель сушіння при низьких температурах, таким чином захистивши своє виробництво від повної залежності від погодних умов.
До цього пасту завжди сушили на сонці, це був єдиний спосіб гарантувати більш високу якість і продовжити термін зберігання пасти. І завдяки саме цьому здогаду De Cecco починає освоювати нові ринки, і експортувати продукцію за кордон. У 1908 селянка з снопами пшениці стає символом компанії. Після Другої Світової Війни починається фаза зростання компанії, яка привела De Cecco до сьогоднішніх розмірами: фабрика, повністю зруйнована під час німецьких бомбардувань, відбудована заново і відновила виробництво, все більш спрямоване на міжнародні ринки.

Для підтримки цього виробничого відродження в 50-ті роки відкрили макаронну фабрику в Пескарі, щоб мати можливість витримати загальне зростання виробництва післявоєнного періоду. У 1980 на фабриці в Фара Сан Мартіно відкрився новий цех з подвоєною продуктивністю, а в 1985 компанія створює свою власну мережу продажів, таким чином піднявшись на якісно новий рівень.
Ще один важливий крок у розвитку компанії - створення «Підприємства з виробництва масла», найперший крок на шляху до розвитку гами продукції, що випускається, яка ще більше розшириться в 1993.
90-ті роки - період величезних вкладень: побудована нова млин у Фара Сан Мартіно, яка здатна перемелювати 11000 центнерів зерна на день; в 1997 році відкрита фабрика в Ортон, приклад сучасності технологій на службі у традицій виробництва пасти.

З часом багато що помінялося: сьогодні марка De Cecco - це синонім високої якості в області виробництва пасти, а також De Cecco - це група підприємств, дохід якої становить 440 млн євро, третина з яких - експорт.
Але зовсім не змінилося бажання передавати, зберігати і зміцнювати виробничі принципи Засновника: найцінніше зерно, свіжа борошно з особистою млини, бронзові преси, повільна сушка при низьких температурах і постійний контроль за якістю. Сьогодні, як і в ті далекі часи, все будується на нашій любові до пасті і на постійному пошуку досконалості в кожній дії, «підписаному» De Cecco.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі