Відносяться до сімейства сухий і короткою пасти, з прямим зрізом і ребристою (рифленої) поверхнею, діаметр яких становить приблизно 16 мм, довжина 45 мм і товщина від 1,11 до 1,18 мм. Їх географічне походження не встановлено з повною впевненістю, передбачається на території Кампанії. Цей формат універсальний в приготуванні і поєднується з різними соусами з томатів і овочів, але найбільш підходящі соуси - на основі м'яса: соус з тушкованого м'яса, соус з м'ясом і грибами, соус з яловичиною і свининою, соус з «сальсічче» (італ.salsiccia -різновид шпикачек, сирі ковбаски з фаршу свинини зі спеціями) і рагу з курячих потрухів.
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 14 хвилин; аль денте 12 хвилин