Це різновид макаронних виробів характерних для Лігурії, у вигляді невеликої плоскої і вузькою локшини, товщина якої в перетині від 1,45 до 1,60 мм. Відмінний результат дає поєднання Лінгвіні з соусами на основі свіжих помідорів, з овочами і прянощами і гострими соусами, як «Альо, ольо е пеперончино» з оливкової олії, часнику, перцю, анчоусів, і т.д. Вони також гарні з соусами на основі вершків, «маскарпоне», м'якого і плавленого сиру з додаванням спецій, таких як шафран, каррі, імбир.
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 12 хвилин; аль денте 10 хвилин