Класичні макарони De Cecco Fusilli n.34 0.5 кг
- Виробник: De Cecco
- Наявність: Продано
- 88грн
Фузилли родом з регіону Кампанія Campania). Мають форму спіралі, їх діаметр приблизно 10 мм, середня довжина 41 мм і товщина від 1,35 і 1,48 мм. В давнину фузіллі робилися вручну. Локшина скручувалась швидким рухом, вмілими руками навколо в'язальної спиці. Рух нагадувало прядіння ниток, насправді термін «Фузилли» стався від «фузо» - інструмент який використовували прядильниці. Фузилли особливо смачні з рагу алла Наполітана (napoletana) або соусами на основі сиру «Рікотта».
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 11 хвилин; аль денте 9 хвилин