Farfalle (Фарфалле) - 93
Географічне походження яких з Ломбардії і Емілії, назвою зобов'язані своєю типовою формі у вигляді метелика, з маленькими збірками в центрі. Їх довжина становить приблизно 41 мм і товщина від 1,33 до 1,38 мм. Фарфалле рекомендується заправляти ніжними соусами на базі вершкового масла, зеленим горошком і шинки або білим соусом, не надто пряним, з лосося і вершків, а також соусами на основі ніжних і м'яких сирів з додаванням шафрану або карі.
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 13 хвилин; аль денте 11 хвилин