Крупа "DURU BULGUR" отримана із твердих сортів пшениці. Продукція є частиною подрібненого зерна, частково звільнених від зародка, плодових і насіннєвих оболонок.
"Булгур" - маловідома у нас пшенична крупа, але дуже популярна на Близькому Сході, Середземномор'ї, на Кавказі та в Індії. Зерна пшениці піддаються вологотепловій обробці, що щадить, потім сушаться і дробляться до певного розміру.
"Булгур" люблять за горіховий присмак, високу поживну цінність, багатство вітамінів. Крупа «Булгур» ситна, ароматна та смачна. Використовується в пловах, супах, салатах (табулі) як гарнір або фаршування.
Також «Булгур» використовується як гарнір або як елемент начинки при фаршируванні різних страв. Він чудово поєднується з м'ясом, особливо курки, та рибою. У багатьох блюдах їм замінюють рис.
Висока харчова цінність робить "Булгур" повноцінною альтернативою рису. Вводіть у свій раціон продукти із зерна пшениці, і ваше здоров'я та самопочуття завжди буде в нормі. Вишуканість смаку та аромату не залишить Вас байдужими.