Салямі Blu Italia Ungherese 1 кг
- Виробник: Blu Italia
- Наявність: Немає в наявності
- 511грн
Високоякісна салямі від Італійського виробника, виготовлена лише з добірної та ретельно очищеної нежирної італійської свинини. Справжня салямі Ungherese готується з двох видів м’яса, в чітких пропорціях між жирним і нежирним м’ясом, як свининою, так і яловичиною. Третина нежирного м’яса і одна жирної свинини змішуються з третиною яловичини, обов’язково в нежирній частині. Співвідношення між нежирним і жирним м’ясом становить дві третини для першого і одну третину для другого. З іншого боку, в салямі Ungherese, виробленої в Італії, жирність часто збільшується, навіть до 30 відсотків.
М'ясо подрібнюють до дуже дрібного зерна і змішують зі спеціями, такими як класичний перець і паприка. Завершують асортимент інгредієнтів сіль і часник. Часник проходить мацерацію в білому вині, а потім подрібнення. Обробка включає, окрім подрібнення, також суміш між інгредієнтами, яка потім пресується та упаковується в пакети.
Останньою частиною процесу є копчення, яке триває десяток годин і яке здійснюється з дорогоцінної деревини, виготовленої для додання органолептичних характеристик салямі, яка потім витримується приблизно чотири місяці.