Виробляється у Шотландії компанією "Glenforest". При виготовленні застосовується метод купажування зернових (70%) та солодових (30%) скроневих дистилятів. Віскі дозріває в дубових бочках протягом 3-х років, що надає йому благородного світло-коричневого кольору і м'якого, добре збалансованого смаку з ароматом вересу з Шотландського нагір'я.
Колір: Віскі золотисто-бурштинового кольору.
Смак: Смак віскі округлий, багатий, з бархатистою текстурою, нотами сухофруктів, торфу та прянощів, що плавно переходять у тривалий післясмак.
Аромат: Віскі має елегантний аромат з домінуючими відтінками сухофруктів, прянощів і дуба.
Гастрономічні поєднання: Віскі рекомендується подавати як діжестив, з льодом, у складі алкогольних коктейлів.