Шоколадна паста складається з горіхово-шоколадної пасти, містить 13% обсмажених лісових горіхів. Вміст какао 7.5% Горіхово-шоколадний крем Choco Nussa визнаний одним з найбільш якісних продуктів в 2010 році, обійшовши навіть такий бренд, як Nutella. Шоколадна паста має велику кількість способів застосування: з білим хлібом, печивом, тостами, млинцями або фруктами. Так само можна використовувати для начинки тортів, млинців. Енергетична цінність 100 г продукту: 560 ккал (2000 кДж). Виробник: Німеччина Маса нетто: 400 г. Кондитерські пасти широко використовуються в кондитерському виробництві як наповнювач для випічки. Готова до застосування, як в чистому вигляді, так і в сумішах, вона використовується в якості начинки для пирогів, листкових виробів, булочок, тортів, тістечок, печива, а також для приготування кремів.