Білий шоколад - витончений смак кондитерських шедеврів
Ласощі створюють з какао-масла, сухого молока, цукру, не використовуючи какао-порошок. В результаті воно набуває відтінок слонової кістки, а також знижений вміст антиоксидантів.
Черговий бонус білого шоколаду-ніжний вершково-карамельний смак, а ще повітряна текстура і яскраво виражений насичений аромат.
Основою десерту є какао-масло. Його процентне співвідношення впливає на ступінь плинності маси при нагріванні. Показник позначають краплями: чим більше кількість, тим він вище. Властивість впливає на швидкість застигання маси (чим плинність вище, тим повільніше відбувається застигання). Наприклад, відливати фігурки краще різновидом з маркуванням на 2 краплі, а під фондю вибрати максимальне значення — 5 крапельок.
Поради щодо вибору
Перш визначитеся з призначенням. Якщо рішення не прийнято, зупиніться на універсальних різновидах — з показником плинності 3 крапельки. Далі потрібно підібрати смакові властивості. Виробник зазвичай вказує інтенсивність вираженості всіх смакових відтінків.
Варіанти застосування
Використовують в якості покриття десертів, добавки в ласощі, для декорування, глазурування, створення фігурок, композицій, наповнювачів, приготування трюфельних мас.
Купити білий шоколад в Києві та інших містах України
Пропонуємо придбати білий шоколад в різних варіантах. У формі дисків (каллет). Дозволяють відміряти потрібну кількість і спрощують процес темперування. Зможете знайти різновид зі зниженим вмістом цукру. А також в нашому інтернет-магазині представлена новинка-Witors: дивовижне поєднання золотистого кольору і карамельного смаку.
Ціна білого шоколаду варіюється від 27 до 112 грн.