Савоярді, чи «дамські пальчики» ― традиційне сухе бісквітне печиво витягнутої форми, зверху покрите крупинками цукру.
Їх використовують в якості ключового компоненту для приготування таких легендарних десертів, як тірамісу і Шарлотта. Також Савоярді можуть використовуватися для прикраси морозива і напоїв.
Савоярді Marini чудово зарекомендували себе в середземноморських кондитерських: вони добре тримають форму при просяканні і мають оптимальний склад.
Савоярді ― бісквітне печиво витягнутої плоскої форми, зверху покрите крупинками цукру. Савоярді легко вбирають рідину і стають від цього дуже м'якими. Савоярді — невід'ємний інгредієнт багатьох французьких десертів, зокрема, це печиво використовуються в приготуванні тортів-морожених і тірамісу.