Панетон Balocco traditional
Порадуйте себе та рідних цим солодким шедевром. З наближенням різдвяних та пасхальних свят практично у всіх будинках італійців з'являється чудовий панеттоне - традиційний пиріг циліндричної форми з родзинками і апельсиновими цукатами. За однією з легенд, кухар міланського герцога Людовіко Моро готував різдвяний обід, але в суєті зовсім забув про поставлене в піч солодке, яке безнадійно підгоріло. Побачивши відчай кухаря, поварчук Тоні запропонував вихід з положення: «Я зібрав залишки продуктів - трохи борошна, масло, яйця, цедру апельсина і родзинки, і приготував цей пиріг. Якщо нічого іншого немає, ви можете подати його до столу ». Тремтячи від хвилювання, кухар через портьєри спостерігав за захопленою реакцією гостей, а герцог негайно захотів дізнатися, хто приготував це нове вишукану страву. «L'è il pan del Toni (Це хліб Тоні)» - відкрив секрет кухар, і з тих пір «пан ді Тоні» або «панеттоне» поширився в Італії і за її межами.
Склад продуктів: свіжі яйця, масло, цукор, борошно, цукати, родзинки і повільні природні закваски.