Мюслі з мигдалем і корицею, це комплексний продукт, багатий вітамінами, мінералами, амінокислотами і масою інших корисних речовин. Все це в прямому сенсі здатне подарувати людині ранковий заряд бадьорості та енергії.
Корисність мюслі полягає в тому, що входять до складу мюслі злаки зазвичай цілісні і немелені, а це дозволяє зберегти всю їх поживну цінність. Багаті мюслі вітамінами групи В і вітаміном Е, а також такими мікроелементами як залізо, магній і кальцій.
Вівсяні пластівці при термічній обробці утворюють злегка слизову суміш, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
Сухофрукти багаті вітаміном А і вітамінами групи В, кальцієм, калієм, залізом, магнієм, фосфором, натрієм. А в горіхах міститься багато необхідних організму поліненасичених жирних кислот.