Шматочки літнього трюфеля 50 г
- Виробник: IL tartufo di paolo
- Наявність: На складі
- 399грн
Продукт Pezzi di tartufo estivo per carpaccio належить до групи вишуканих комерційних продуктів компанії il Tartufo di Paolo. Зроблена майже домашнім способом за старовинним рецептом. Це делікатес у вигляді чистого літнього трюфеля у вигляді шматочків, залитих оливковою олією холодного віджиму (екстра-вергін). Він був розроблений як добавка для різноманітного використання на кухні, наприклад, для збагачення супів, соусів, очищення м'яса, риби тощо.
Фабрика il Tartufo di Paolo, яка займається переробкою трюфелів, була створена в містечку Спелло поблизу Перуджі (Умбрія), регіоні з багатовіковою традицією пошуку та дегустації цього дару природи. Сімейну мануфактуру заснував Джампаоло Менічіні, а керують нею він, його дружина та двоє дітей, Емануель та Ірен. Меседж компанії полягає в тому, щоб переробляти місцеві трюфелі відповідно до відмінних звичаїв і місцевих рецептів. Заклад пропонує до столу найкращі трюфелі, свіжозібрані та майстерно оброблені, щоб зберегти їхню вишукану якість. Цикли збору врожаю відповідають порам року, тому трюфелі продаються свіжими, замороженими, у вигляді соусів або паштетів. Коли сезон свіжих лісових делікатесів закінчується, у продажу з'являється широкий асортимент консервованих трюфелів: білі і чорні літні трюфелі, креми на їх основі, соуси з їх домішками, гранули і різні ароматні приправи з їх використанням.
Основні | |
Тара | Скляна банка |
Вага | 50г |
Країна виробник | Італія |