Чудовий соус, приготований у відповідності з класичним рецептом, з додаванням томатів і цибулі та солодкого перцю. Томатний соус володіє насиченим ароматом з легкими пряними нотками. Ідеально підходить для маринування м'ясних продуктів, до різноманітних ковбас, при приготуванні омлету. Також незамінним доповненням стане класичний соус до ковбасок на шпажках, фрикадельок, при приготуванні шніцеля, рису або макаронів. Соус Zigeuner рекомендується додавати як до холодних, так і гарячих страв. Використовуйте його разом з овочевими, рибними і м'ясними блюдами, пастою, кашами та бутербродами. Потрібно тільки купити італійський соус і створювати справжні кулінарні шедеври. Перед вживанням соус слід добре збовтати. Після відкриття зберігайте продукт у холодильнику.