Готовий соус Otma Bolognese вже став класикою чеської та словацької кухні. Соус готується з ретельно відібраних інгредієнтів і підходить як для негайного споживання з макаронами, так і для приготування різноманітних страв - під м'ясо, в запіканні і як основа для піци.
Інгредіенти
Цибуля ріпчаста (37% мас.), вода, томатна паста (15% мас.), цукор, олія рослинна (ріпакова), паприка, оцет, загущувач: крохмаль модифікований, часник, сіль, регулятор кислотності: лимонна кислота, спеції, петрушка
Харчова цінність
- Енергетична цінність (кДж) 498
- Енергетична цінність (ккал) 119
- Жири (г) 5.4
- З них насичені жирні кислоти (г) 0,6
- Вуглеводи (г) 16.1
- З яких цукрів (г) 12.7
- сіль (г) 1.4
- Вітамін С (мг) 1.2