З 1,5% оливкової олії першого віджиму - без глютену.
Для приготування соусу «Песто Дженовезе» ми відбираємо найкращі інгредієнти, які по достоїнству оцінять ваші близькі. Поєднання ніжного базиліка і італійських трав в «Песто Дженовезе» створює особливий збалансований, вишуканий смак.
Соус «Песто Дженовезе» прекрасно доповнить будь-яку страву: пасту, піцу, сендвічі, рибу, курку та овочі. Його простий, але насичений смак чудово поєднується з різними пастами, включаючи фарфалле і баветте.
«Песто Дженовезе» стане бажаним доповненням до будь-якої пасти. Спробуйте цей класичний соус зі спагеті або баветте, і насолодитеся легким у приготуванні, істинно італійським блюдом.
Склад: соняшникова олія (43%), базилік (32%), горіхи кеш'ю, молочний білок, DOP (3,5%) сир панаде (з яєчним білком), сіль, ЗСП сир римський пекорино (2%), цукор, оливкова масло екстра-класу (1,5%), натуральні ароматизатори, регулятор кислотності: молочна кислота; часник, рослинне волокно.
Основні | |
Вид | Соуси |