Baresa Pesto alla Genovese - це класичний соус, виготовлений з додаванням базиліка, який вирощують на навколишніх територіях Генуї. Даний соус прийнято подавати до пасти, проте прийнятним варіантом вважається і додавання в процесі приготування різних супів, намазування на тости або подача в компанії з сиром моцарелла. М'ясо і риба, овочеві страви тільки виграють в смаку, будучи приправленими соусом песто.
Крім базиліка, який в процентному співвідношенні до інших складових продукту становить 38%, в соус включені наступні інгредієнти: оливкова олія першого віджиму (Лігурійське) і соняшникову олію - 11%, кешью - 5%, сир - 4,7%, йогурт - 4 %, сіль - 2%, цукор, а також насіння пінії - 1%. Остання складова є насіння шишок італійської сосни. Вони досить популярні в цій країні в якості добавки в різні національні страви.
Смак продукту заворожує нотками базиліка і сиру пармезан, а аромат рясніє неймовірними відтінками. Песто стане пікантним доповненням вашої улюбленої страви, особливо такого, яке має не дуже насичений смак і потребує оригінальної родзинку. Його можна вживати вегетаріанцям і людям, що стежать за здоров'ям: у продукті низький вміст вуглеводів.