Сир Kaserei champignon Сamembert 125 г
- Виробник: Kaserei Champignon Hofmeister
- Наявність: Продано
- 143грн
М'який сир, покритий шаром білої плісняви Penicillium candidum. Володіє кисломолочним, пікантним, з легкою гірчинкою і грибним ароматом. Справжні гурмани вживають його з нейтральними рожевими або білими, наприклад Sancerre, винами, які не заважають сприймати складний смаковий букет, але трішки приглушають гостроту сиру. Камамбер входить до складу багатьох вишуканих рецептів французької кухні: його додають у різноманітні супи, соуси та десерти.
При виготовленні цього сиру використовують виключно незбиране, натуральне коров'яче молоко вищого сорту, класу «екстра», з додаванням чистих заквасочних культур і натурального сичужного ферменту. Він швидко засвоюється організмом, містить амінокислоти і вітаміни, дуже корисний для здоров'я. Завдяки культурам цвілі, поліпшується робота кишечника, відбувається синтез вітамінів групи В.
Молочна продукція | |
Вага | 125 г |
Вид | камамбер |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | М'який |