Сир Rougette 65% - виготовлений з пастеризованого коров'ячого молока. Володіє приємним вершковим смаком, маслянистої консістеніцей і кремово-жовтим кольором.
Сир Ружетт покритий зверху скоринкою червоного кольору, з характерним грибним ароматом і присмаком грибів. Характерною відмінністю сиру Ружетт є те, що він володіє оригінальним терпким смаком і насиченим яскравим ароматом сирної скоринки.
До складу сиру Ружетт входить велика кількість вітамінів групи В, А, РР, C і D.
Вживання сиру несе в цілому благотворний вплив на організм, зміцнює імунітет, нормалізує роботу серцево-судинної системи, покращує зір і стан кісткової і нервової системи.
Сир Rougette рекомендується додавати у випічку і салати, ідеально поєднується в якості закуски з білими винами.
У складі сиру Ружетт: вершки, пастеризоване молоко, сичужний фермент, сіль, екстракт паприки в якості барвника, молочнокислі культури.
- Зберігати потрібно при температурі від +2 до + 8 градусів С.
- Цінність енергетична на 100 гр: 377 ккал.
- Цінність харчова на 100 гр: білків - 15 г, жирів - 35 г, вуглеводів - 0.5 г.
Молочна продукція | |
Вага | 125 г |
Вид | З цвіллю |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | М'який |