• Сир Pascoli Italiani Fontina DOP 6 mesi 250г

Сир Pascoli Italiani Fontina DOP 6 mesi 250г

Код товару: U29406
  • 302грн

Молоко, яке використовується для виробництва Fontina, виготовлене з корів Red Pezzata і Black Pezzata Valdostana, має працювати максимально протягом двох годин після доїння, інакше форма не буде досконалою.

Молоко кожного доїння використовується без будь-якого збитку.  Від цього залежить аромат, аромат і якість сиру. Свіжі форми засолені і поміщені в старіючі приміщення.

Старіння триває в середньому 4-5 місяців, коли продукт набуває типового солодкого, ніжного смаку та м'якої та плавної консистенції тіста. У перші три місяці фігури, розташовані на полицях ялинової деревини, обертаються щодня, чергуючи в день соління і день очищення поверхонь кистями, змоченими солоною водою. Коли форми поглинають близько 2% солі, фаза сухого соляння (більше використовується, ніж у розсолі) закінчується, тоді як звичайні операції з чищення поверхні продовжуються до повного завершення. Це, що свідчить про прогресивне потемніння кори, щоб прийняти типовий коричневий колір, відбувається в приміщеннях з особливими характеристиками. Температура та вологість повинні відповідати цілій серії істотних біохімічних перетворень, оскільки сир набуває певних органолептичних характеристик (чанікули, печери, колишні військові бункера та заброньовані шахти часто використовуються.

Форми циліндричні та сплюсні (діаметр 30-45 см і висота 7-10 см). Середній вага 8-10 кг, але може досягати 18 кг. Шкіра шкіра тонкі і відрізняється кольором від охри до темно-коричневого кольору. Тісто м'яке, але послідовне та пружне, з більш інтенсивним солом'яним жовтим кольором у сирах, вироблених влітку. Смак, солодкий, також має значні варіації в залежності від ступеня стиглості та пасовищ походження. Однак він завжди делікатний і ніколи не пряний або гіркий.Фонтіна - це також чудовий сир на столі (незважаючи на високий вміст жиру).

Рекомендовані вина для поєднання: Валль-д'Аоста, Червона Шамба, Валль-д'Аоста Донна, Валль-д'Аоста, Червоний Нус і Валь-д'Аоста, Піно Нуар.

Молочна продукція
Вага250г
Витримка6 місяців
Країна виробникІталія
ТипТвердий сир

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано      Добре
Переглянуті товари
Сир Pascoli Italiani Fontina DOP 6 mesi 250г
U29406

Сир Pascoli Italiani Fontina DOP 6 mesi 250г

Молоко, яке використовується для виробництва Fontina, виготовлене з корів Red Pezzata і Black Pezzat..
302грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі