Сир Фонталь (Fontal)
Сир Фонталь - це за своєю суттю молодший брат відомого італійського сиру Фонтіна. Технологія виробництва не відрізняється від виробництва Фонтіна, але має меншу витримку 3-6 міс. Сир Фонталь - це пресований варений сир, робиться з незбираного молока. Сири солять і перші три місяці через день обметают, сприяючи утворенню кірки. На 1 кг. цього сиру йде 10 л. свіжого молока від корів тільки вальдаостінской породи! Прекрасно поєднується з каліфорнійським шардоне, бургундських і північноіталійським, каліфорнійським піно блан з червоних: барбера дальба, к'янті класико, Дольчетто, Мінервуа, каліфорнійське піно нуар.
| Молочна продукція | |
| Вага | 400 г |
| Країна виробник | Італія |
| Тип | Твердий сир |
Подібні товари
Переглянуті товари
Чай зелений Westminster tea ванільний 250г
Чай зелений Westminster tea ванiльний 250г
Чай зелений Westminster tea з ванільним ароматом являє..
204грн
Спаржа TraMonte al naturale 190г
Спаржа TraMonte al naturale - багата антиоксидантами, протидіє безсонню і рекомендована для схудненн..
176грн
Соус Land besciamella 500 мл
Бешамель, мабуть, один з найпростіших і популярних соусів європейської кухні. Його базову основу скл..
140грн
Сир твердий Fontal 400г
Сир Фонталь (Fontal)
Сир Фонталь - це за своєю суттю молодший брат відомого італійського сиру Фон..
238грн 264грн
