Сир Despar Parmigiano Reggiano 22 mesi
Парміджано-Реджано - це дітище землі і традицій її жителів.Той, хто любить смачну їжу і вишукані аромати, хто цінує спадщину предків, живить щиру повагу до природи і своїм коріння, зможе по-справжньому насолодитися цим сиром. Вперше Парміджано-Реджано був зроблений кілька століть назад в бенедиктинских монастирях, на землях, розташованих між річкою По і Апеннінськими горами. Саме завдяки людям, що створює Парміджано-Реджано, цей сир такий особливий. Завдяки співпраці виробника
молока з сировари, який робить з нього сир і стежить за дозріванням, цей сир отримує свої унікальні свойства.
Виробництво молока і сиру здійснюються в провінціяхПарми, Реджо-Емілії, Модени, Болоньї, на лівому березі річки Рено,і Мантуї, на правому березі річки По. Саме тут завдяки використання натурального фуражу корови забезпечують сироварів високоякісним молоком - так і народжується сир чудової якості. В період довгого дозрівання натуральні молочні ферменти наділяють сир його смаковими і текстурними характеристиками, іншими словами,роблять його неповторним.