Грана Падано (Grana Padano - GP) - у перекладі з італ: Grana-«зерна», Padano - географічна місцевість виробника - це італійська твердий варений пресований сир повільного дозрівання (від 9 до 24 місяців) з коров'ячого молока. За своєю консистенції і смаком він схожий на пармезан.
Грана Падано - це гармонійний сир, не надто солоний, не надто м'який, пікантний, дуже багатий протеїном. Скибочку такого трохи маслянистого, розсипчастого і зернистого сиру тане в роті, залишаючи ніжні відтінки легкого горіхового і фруктового присмаків. Чудово проявляє себе у поєднанні з горіхами, медом, грушею і виноградом, з червоним сухим вино, також використовують для заправки пасти, в салатах і т. д.
Країна виробник: Італія
Вид фасування: вакуумна упаковка
Витримка: 14 міс.
Вага: шматочки по 700-800 грам
Grana Padano (Грана Падано) легкозасвоюваний сир з високим вмістом протеїнів - 330 р. на 1 кг.
Жирність в сухій речовині не менше 28%, вміст кальцію - 1165 мг / 100 г.
50 р. продукту забезпечують 60% щоденної потреби в кальції дорослої людини.
Багатий вітамінами А, В 1, В 2, PR С.
У нашому магазині Ви купите тільки оригінальний сир грана падано, вироблений в Італії.