Моцарелла — це традиційний південноіталійський сир, виготовлений з молока буйволиць методом пасти філата. Свіжа моцарелла зазвичай біла, але в залежності від раціону молочної худоби може змінюватися залежно від сезону і ставати трохи жовтою. Через високий вміст вологи його слід споживати наступного дня після приготування, але його можна зберігати в розсолі до тижня або довше, якщо продавати його у вакуумній упаковці.
Сир моцарелла зазвичай використовується для більшості піци та типових італійських страв, таких як паста чи салати. Крім того, є деякі страви, які створюють чудовий смак завдяки присутності сиру моцарелла, наприклад: тости з сиром і пепероні, макарони для лазаньї болоньєзе з вершковим соусом з яловичини, смажена картопля з кревет
Молочна продукція | |
Вага | 195 г |
Вид | Моцарела |
Країна виробник | Польща |
Тип | М'який |