Уточнити Пошук
Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г
Норвезький карамельний сир Gudbrandsdalen 250г
Сир Albiero Provolone в глечику 150г
Сир Amo Essere Parmigiano Reggiano 30 місяців 235г
Сир Campo del fiori Ched Up Burger 150г
Сир Gouda olandese 450г
Сир Landana з зеленим песто 50 % F.I.D.M. 1кг
Сир Landana з оливками та томатами 50 % F.I.D.M. 1кг
Сир Landana з трюфелем та білими грибами 50 % F.I.D.M. 1кг
Сир Landana з трюфелем та шампіньйонами 200г
Сир Mascarpone Delikate 250г
Сир Mozzarella Classic mini 125г
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г
Сир Parmigiano Reggiano 12 mesi 125г
Сир Parmigiano Reggiano 30 mesi 1кг
Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
Сир Parmigiano reggiano 30m стік 100г
Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г
Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г
Сир Parmigiano Reggiano Gereift 200г
Сир Parmigiano Reggiano Iperal DOP 24 місяці 250г
Сир Parmigiano Reggiano Italiamo DOP 36 місяців 200г
Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців 240 г
![](https://pesto-italy.com.ua/image/cache/catalog/catergories/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B9/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/8a4fd2495af623a450111b6b4762f7e6-d13852d103fc675d39962af9274d1ab3-80x80.jpg)
Італійські сири
Багатогранна італійська кухня, яка вона? Відповідаємо – неперевершена, витончена, особлива. Не останнє місце займають в ній сири. Ці по істині королівські делікатеси здатні перетворити звичайний сніданок в свято, а свято в бенкет.
Коротко з історії
Римські майстри прирівнювали сироваріння до високого мистецтва. Цей процес був настільки тонким і таємним, що спочатку був доступний тільки забезпеченим верствам населення. Потім, в силу історичних подій, на території минулої Римської імперії почало процвітати фермерство. І готувати сири почали всі.
Італійські чи українські?
Часто виробники сиру наголошують: «Щоб спробувати цей продукт, не треба їхати до Італії». І це так, адже купити сири з Італії можна в Україні. Звичайно, українські сироварні переймають досвід у своїх закордонних колег, проходять стажування, бачать «живе» приготування, але все ж таки неповторний смак сиру закладається саме на батьківщині. Бо, оригінальна рецептура буде ефективною тільки з дотриманням багатолітніх традицій.
За останні кілька десятків років попит на італійський продукт зріс. Це пояснюється просто: справжні поцінювачі якості обирають оригінальне. А широкий вибір сирів просто змушує стати гурманом.
На півночі і на півдні, на сході і на заході Італії, виготовляють неперевершені, а головне особливі сорти сиру. Піцу, пасту, улюблений Тірамісу (і це перші страви, які пришли на думку) не можливо уявити без них. Понад чотириста видів виготовляють майже у всіх італійських регіонах. Найпопулярніші з них, ви можете купити на нашому сайті.
Знайомство з сирною продукцією інтернет магазину Pesto
Для того, щоб ви краще орієнтувались у виборі сирів, розкажемо про них конкретно. В нашому магазині ви можете спробувати:
- Ементаль
- Маздам
- Пармезан та Грана подано
- Брі
- Камембер
- Моцарелла
- Маскарпоне
Солодкуватий, твердий Ементаль, виготовляють з коров’ячого молока. Батьківщиною цього ніжно горіхового сиру прийнято вважати швейцарський Берн, що розташовується в долині річки Емме. Відноситься до категорії напівварених сирів. Пікантний на смак, бочкоподібної форми. Характерною рисою цього виду є достатньо помітні порожнини, (дірочки), які утворюються в процесі сквашування.
Маздам – за смаковими та зовнішніми якостями нагадує Ементаль, але відрізняється у ціні. Цікавий солодкувато-горіховий присмак користується популярністю в істинних гурманів. Дозріває такий сир порівняно швидко, в середньому близько чотирьох тижнів. М’який, з високим відсотком вологості. Отримується такий сорт в процесі натурального дозрівання. Батьківщина – Нідерланди.
Пармезан та Грана подано
Приємний, не гострий на смак Пармезан вважають королем сирів. Зерниста, щільна структура. Для його приготування використовується знежирене молоко корів, які годувалися виключно травою і сіном. Термін дозрівання: від року до трьох. Прекрасним доповненням до вина стане Грана подано. Злегка солонуватий, зернистий сир з горіховими нотками.
Брі – готується з парного коров’ячого молока. Структура однорідна жовтуватого кольору. Присутня характерна біла пліснява. Гострий, кислуватий на смак.
М’який з грибним смаком Камамбер, дозріває близько 20-ти днів. Готується з сирого коров’ячого молока та спеціальної плісняви.
Моцарелла – мабуть, найпопулярніший кампанійський вид сиру. Форма – кругла, м’який з кислувато-ароматним смаком та тонкою кіркою. Готується один день. Має легкий присмак мускусу.
Маскарпоне - вершковий, кремоподібний сир. Використовується для приготування десертів, зокрема Тірамісу. Солодкий ніжний на смак. Для його приготування беруться вершки з високим відсотком жирності.
Вас цікавить смачний та якісний продукт прямо з Італії? Якщо так, то будьте впевнені, що в нашому магазині ви придбаєте тільки перевірений товар від брендових виробників. У нас діє гнучка система знижок та доставка по всій Україні.